Ροντ Στιούαρτ: Εθεάθη στο Κάπρι να κάνει οικογενειακές διακοπές - Δείτε φωτογραφίες

Ο Βρετανός τραγουδιστής απολαμβάνει τις διακοπες του μαζί με τα 7 παιδιά του στο πολυτελές γιοτ, το οποίο φιλοξενεί 12 άτομα και η ενοικίαση του κοστίζει 274.000 λίρες την εβδομάδα

Τις διακοπές του στην Ιταλία απολαμβάνει μαζί με την οικογένεια του ο Ροντ Στιούαρτ.

Ο 77χρονος Βρετανός ροκ σταρ και η σύζυγός του Πένυ Λάνκαστερ εθεάθησαν να κάνουν βόλτες στα σοκάκια του γραφικού και κοσμοπολίτικου Κάπρι και να συνομιλούν με άλλα άτομα έξω από το εστιατόριο «Cera».



Ο Στιούαρτ, που έφτασε στο νησί με το πολυτελές γιοτ του, έδεσε στο λιμάνι και μετά δείπνησε στο εστιατόριο παρέα με τη σύζυγό του και άλλα μέλη της οικογένειας του.



Στη συνέχεια, μόλις τελείωσε το δείπνο, ο Βρετανός τραγουδιστής επιβιβάστηκε στο πολυτελές γιοτ, το οποίο φιλοξενεί 12 άτομα και η ενοικίαση του κοστίζει 274.000 λίρες την εβδομάδα.



Ο Ροντ Στιούαρτ και η Πένυ Λάνκαστερ νωρίτερα χαλάρωναν στα ανοιχτά του νησιού Έλβα, μαζί με τους γιους του ζευγαριού, τον 16χρονο Άλαστερ και τον 11χρονο Έιντεν, ενώ συνοδεύονται και από τα μεγαλύτερα παιδιά του τραγουδιστή, Κίμπερλι, Σιν, Ρούμπι, Ρενέ και Λίαμ.



Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο 77χρονος Βρετανός δεν είναι πολύ φιλικός και αποφεύγει τις φωτογραφίες, σε αντίθεση με την Πένυ Λάνκαστερ, η οποία φροντίζει να ενημερώνει τους ακόλουθους της στο Instagram για το ταξίδι τους στην Ιταλία.






Ο τραγουδιστής βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα διάλειμμα από την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική.






Ειδήσεις σήμερα:

ΡΑΕ: Ελέγχονται τρεις μεγάλοι προμηθευτές για παραπλανητικές διαφημίσεις

Gov.gr Wallet: Διαθέσιμο για όλους τους πολίτες - Πώς «φορτώνουμε» τις ψηφιακές ταυτότητες και διπλώματα

Περιστέρι: Η 17χρονη είχε καταθέσει υπέρ του Πακιστανού για αιματηρό επεισόδιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr