Super Κική: «Ένας Αλβανός με έβαλε να κλέψω ένα περίπτερο»

Super Κική: «Ένας Αλβανός με έβαλε να κλέψω ένα περίπτερο»

«Κάναμε τα πάντα εκτός από φόνο. Ληστείες κάναμε σε περίπτερα και βενζινάδικα», είπε η instagrammer

superkiki23
Καλεσμένη στην εκπομπή του YouTuber, Konilo, βρέθηκε η Super Κική, η οποία παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σχετικά με τα χρόνια που πέρασε στη φυλακή.

Η instagrammer μάλιστα, περιέγραψε και τις κλοπές που έκανε όταν ήταν μικρή.


Στο βίντεο, ακούγεται να λέει: «Κατάλαβα ότι ήταν λάθος αυτά που έκανα σύντομα. Το κατάλαβα σε λιγότερο από πέντε μήνες. Δεν το κατάλαβα για όλα. Νόμιζα πως κάποιοι τα κάνουν αυτά και κάποιοι δεν τα κάνουν, επειδή έτσι μεγάλωσα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Τα παιδιά που ήμασταν μαζί, ήξεραν. Εγώ όχι. Ήταν εγκληματική οργάνωση αυτή που συμμετείχα. Κάναμε τα πάντα εκτός από φόνο. Ληστείες κάναμε σε περίπτερα και βενζινάδικα. Ήταν η καλύτερή μου. Δεν έβαζα καλσόν, με τα χέρια μου. Άμα άνοιγε έμπαινα».

superkiki


Στην πορεία της συζήτησης που είχαν, η Super Κική εξομολογήθηκε ακόμη κάτι από το παρελθόν της. Θυμήθηκε, τη στιγμή που έκλεψαν με τους φίλους της ένα αυτοκίνητο και μπήκαν στην ταβέρνα που εργαζόταν η μητέρα της. Τότε πήραν κιμά, μαχαιροπίρουνα, αναψυκτικά και τα πουρμπουάρ του σερβιτόρου. «Ήμασταν παιδιά, είχαμε χάσει το μέτρο. Σκέψου ότι αυτή η κατηγορία πήγε στο δικαστήριο. Δεν ψάχναμε λεφτά για ναρκωτικά, αυτά υπήρχαν. Το είχαμε ως χόμπι», επισήμανε.

Τέλος, η Super Κική ανέφερε ότι ένας Αλβανός την έβαλε να κλέψει ένα περίπτερο. Εκείνη ήταν μόλις 11 ετών, πήρε περιοδικά με δώρα αλλά δεν ακούμπησε ούτε την ταμειακή μηχανή, ούτε τηλεκάρτες. Εκείνος τότε της ζητούσε επίμονα τα χρήματα. «Με έπιασε από τα πόδια, με τίναζε να πέσουν τα λεφτά και βρήκε κάτι που είχα κρύψει. Άρχισε να τρέχει έξαλλος στα στενά. Ούρλιαζε. Μετά από πολλά πολλά χρόνια, ήμουν στο Μεταγωγών και τον είδα. Χάρηκα εγώ που είδα γνωστό, αλλά δεν με χαιρέτησε καν. Θυμόταν ό,τι συνέβη».


Δείτε το βίντεο

Η  SUPER ΚΙΚΗ ΕΚΛΕΨΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ! | Konilo Talks



Ειδήσεις σήμερα:

Ολοήμερα σχολεία: Σε ποια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά θα εφαρμοστεί το διευρυμένο ωράριο - Δείτε τη λίστα

Ταϊβάν: Δείτε εικόνες από τα στρατιωτικά γυμνάσια της Κίνας με αληθινά πυρά γύρω από τη νήσο

Σταύρος Ψυχάρης: Το τελευταίο αντίο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης