Τη Χαλκιδική επέλεξε για ακόμα μια χρονιά, για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ανθή Σαλαγκούδη.
Η δημοσιογράφος που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivorείναι λάτρης της Χαλκιδικής και το έχει αποδείξει, καθώς την επισκέπτεται κάθε χρόνο.
Καθώς είναι ιδιαίτερα «ενεργή» στα social media, φρόντισε μάλιστα να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δείχνοντάς τους πόσο καλή «φωτογράφο» είχε.
Ειδικότερα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με την ίδια να ποζάρει με ένα γαλάζιο ολόσωμο μαγιό και φόντο τη θάλασσα και αποκάλυψε πως τις τράβηξε η ανιψιά της.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει αφού. Και η ανηψιά μου βγάζει τις πιο ωραίες φωτογραφίες».
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.