Ιωάννα Τούνη: Με μπικίνι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ιωάννα Τούνη: Με μπικίνι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η γνωστή Instagrammer μοιράστηκε ένα story με τους διαδικτυακούς της φίλους, στο οποίο τους έδειξε τις αλλαγές που έφερε στο σώμα της η εγκυμοσύνη

touni
Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η γνωστή Instagrammer περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και από τη στιγμή που αποκάλυψε την είδηση, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται τα νέα για την κατάστασή της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν δίστασε να ποζάρει με το μπικίνι της στον καθρέφτη και να δείξει στους ακόλουθούς της τις αλλαγές στο σώμα της.

Πάνω στο story έγραψε: «Είμαι πλέον στον τέταρτο μήνα. Ήξερες ότι πριν φουσκώσει καλά-καλά η κοιλίτσα, τα όργανα της γυναίκας πηγαίνουν προς το πλάι και πάνω και ανοίγουν τα κόκκαλα για να δημιουργηθεί χώρος για το μωράκι;».

Δείτε το story της:

τουνη

Όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη, η εγκυμοσύνη δεν έχει αποδειχθεί εύκολη υπόθεση για την ίδια. Εκτός από τις ορμόνες της που έχουν «χτυπήσει κόκκινο», όπως λέει κι η ίδια, είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλεύωωωω».

Κλείσιμο
τουν3η

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Θεσσαλονικιός που έχει ταξιδέψει σε όλα τα ελληνικά νησιά!

Σχεδόν 7 στους 10 μαθητές πέρασαν σε Πανεπιστήμιο

Τζιχαντιστής που υπήρξε η «φωνή» του ISIS καταδικάστηκε σε ισόβια στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης