Ιωάννα Μαλέσκου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά

Ιωάννα Μαλέσκου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος, όπου και παρακολούθησε την παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, «Τι ζούμε ρε;» - Δείτε φωτογραφίες

maleskoudanias__1_
Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς μπορεί να είναι εδώ και καιρό σε σχέση, όμως σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Το ζευγάρι αποφεύγει τη δημοσιότητα και διατηρεί χαμηλό προφίλ στη σχέση του. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει σε κάποιες εξόδους τους και το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες, στο Θέατρο Άλσος, όπου και παρακολούθησαν την παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι ζούμε ρε;».

maleskoudanias_2

Με χαλαρό ντύσιμο και εμφανή την καλή τους διάθεση επέλεξαν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί, μιας και η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αφήσει για λίγο πίσω τα επαγγελματικά της, με το κλείσιμο της τηλεοπτική σεζόν.

7875_IOANA_MALESKOY_KONSTANTINOS_DANIAS_1072022
Η σχέση της παρουσιάστριας με τον εκπαιδευτή σκύλων φαίνεται πως ξεκίνησε τον περασμένο χειμώνα, λίγο μετά το φλερτ που δέχτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου από τον Μάριο Χεζόνια. Αρχικά, οι δυο τους προσπάθησαν να προστατεύσουν τον δεσμό τους, κρατώντας τον κρυφό, όμως κάποια likes και σχόλια στο Instagram, τελικά τους πρόδωσαν.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης