Μπιγιονσέ: Tο νέο της άλμπουμ «απαντά» στις φήμες περί απιστίας και καυγάδων με τον άντρα της

Μπιγιονσέ: Tο νέο της άλμπουμ «απαντά» στις φήμες περί απιστίας και καυγάδων με τον άντρα της

«Κανείς δεν είναι τέλειος, δεν χρειαζόμαστε την αποδοχή του κόσμου, είμαι η μοναδική», λένε μερικοί από τους στίχους των τραγουδιών της

beyonce-jay-z
Η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z ζουν έναν από τους πιο δυνατούς γάμου της παγκόσμιας σόου μπιζ. Μετά τις φήμες για απιστία και τους εκρηκτικούς καυγάδες ανάμεσά τους, η 40χρονη τραγουδίστρια αντεπιτίθεται στους επικριτές τους μέσα από το νέο της άλμπουμ που κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο «Renaissance».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μέσα από τα τραγούδια της λέει πώς «διορθώθηκε» η τεταμένη κατάσταση μεταξύ τους και πώς σώθηκε το ειδύλλιό τους. Άλλοι στίχοι ασχολούνται με τις φήμες περί απιστίας - καθώς και με τον περιβόητο καβγά στο ασανσέρ, όπου η αδελφή της επιτέθηκε σωματικά στον ράπερ.

Η Μπιγιονσέ χρησιμοποιεί τα 16 κομμάτια του νέου της άλμπουμ για να περιγράψει όλα όσα συνέβησαν στην προσωπική της ζωή τα τελευταία έξι χρόνια και συγκεκριμένα με το «Lemonade» που είχε κυκλοφορήσει το 2016.

29cb9cc_1659087015194-renaissance-artwork
H Μπιγιονσέ επέστρεψε με νέο άλμπουμ μετά από έξι χρόνια

Απαντά με τη φωνή της σε όσους κρίνουν αρνητικά τη σχέση τους
Απαντώντας μελωδικά και με τη φωνή της στην κριτική που δέχεται η σχέση με τον άντρα της τα τελευταία έξι χρόνια, η Beyonce τραγουδά στο«Plastic Off The Sofa»: «Δεν χρειαζόμαστε την αποδοχή του κόσμου. Είναι πολύ σκληροί μαζί μου, είναι πολύ σκληροί μαζί σου, αγόρι μου».

Φαίνεται επίσης να δείχνει μια πιο ήπια πλευρά προς τον σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στις 4 Απριλίου του 2008 - την τέταρτη ημέρα του τέταρτου μήνα, προς τιμήν του αγαπημένου τους αριθμού.

Η Beyonce τραγουδάει: «Αγόρι μου, ξέρω ότι δεν μπορείς παρά να είσαι ο εαυτός σου γύρω μου, ο εαυτός σου γύρω μου. Και ξέρω ότι κανείς δεν είναι τέλειος, γι' αυτό θα σε αφήσω να είσαι, θα σε αφήσω να είσαι… Είναι ο τρόπος που εκφράζεις τα συναισθήματά σου αλλά και πώς αντιδράς όταν σου λέω ότι έπρεπε να φύγω».

beyonce-12
Κλείσιμο

Υπονοούμενα για τα... τρίτα πρόσωπα
Η Beyonce αφήνει επίσης υπονοούμενα για τις γυναίκες με τις οποίες φημολογείται ότι ο Jay-Z την απάτησε, λέγοντας πως καμία δεν μπορεί να πλησιάσει τη χημεία τους.

Τραγουδάει λοιπόν: «Είμαι η μία, είμαι το νούμερο ένα, είμαι η μοναδική. Μη χαραμίζεις τον χρόνο σου προσπαθώντας να με ανταγωνιστείς. Κανείς άλλος σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να σκεφτεί όπως εγώ. Είμαι διεστραμμένη, αντιφατική, τον κρατάω εθισμένο».

Η Μπιγιονέ που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον ράπερ, ηχογράφησε το «Renaissance» σε διάστημα τριών ετών.

Σε αυτό τραγουδάει για το πώς κατάφεραν να σώσουν το γάμο τους και αφήνει να εννοηθεί ότι εκείνη ήταν στη θέση του «οδηγού» όταν έπρεπε να αποφασίσουν πού θα καταλήξουν, αν δηλαδή θα είναι μαζί ή θα χωρίσουν.

beyonce-134


Έχω χάσει το μυαλό μου…
Στο κομμάτι, «I'm That Girl», η Μπιγιονσέ λέει: «Το βλέπεις, το βλέπεις όταν με κοιτάς, δεν ήθελα αυτή τη δύναμη, ξέρεις ότι η αγάπη είναι η αδυναμία μου, δεν χρειάζομαι ναρκωτικά για κάποιο φρικιό s**t, απλά είμαι συνέχεια μαστουρωμένη, έχω χάσει το μυαλό μου».

Στη συνέχεια, στο «Virgo's Groove» τραγουδάει για τη σκληρή δουλειά που κάνουν για να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους. «Δεν υπάρχει τίποτα που να θέλω τόσο πολύ όσο θέλω εσένα, ένα μέντιουμ εδώ μου είπε… Δεν έχουμε χρόνο όπως παλιά, αλλά εξακολουθούμε να λάμπουμε όπως παλιά και να κόβουμε δεσμούς όταν χρειάζεται».

Η περιουσία του Jay-Z εκτιμάται στο 1,1 δισεκατομμύριο λίρες από επιχειρηματικές δραστηριότητες ενώ ως μουσικός έχει βγάλει περισσότερα από 78 εκατομμύρια λίρες. Η περιουσία της Μπιγιονσέ υπολογίζεται σε 371 εκατομμύρια λίρες. Ζουν σε μια έπαυλη οκτώ υπνοδωματίων αξίας 73 εκατομμυρίων λιρών στο Λος Άντζελες με τέσσερις πισίνες, αλεξίσφαιρα παράθυρα και ελικοδρόμιο στην ταράτσα.

Στο νέο της άλμπουμ η Μπιγιονσέ αναφέρεται επίσης και στα ταραγμένα παιδικά χρόνια του Jay-Z.

17581051


Θα είμαι πάντα το μυστικό σου όπλο στη φαρέτρα σου
Προστατεύοντας τον σύζυγό της, τον οποίο γνώρισε όταν ήταν 18 ετών και μέλος του συγκροτήματος Destiny's Child, τραγουδάει: «Θα είμαι πάντα το μυστικό σου όπλο στο οπλοστάσιό σου. Και ξέρω ότι περνούσες δύσκολα μεγαλώνοντας, αλλά δεν πειράζει, μου αρέσει να είναι δύσκολα. Μωρό μου, όταν αφήνεις τα συναισθήματά σου να μπαίνουν στη μέση. Ακόμα μου αρέσει, μωρό μου, ω, μου αρέσει, μωρό μου».

Η Μπιγιονσέ φαίνεται επίσης να αναφέρεται στον καυγά του 2014 μεταξύ της αδελφής της Solange και του Jay-Z σε ασανσέρ ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης. Το υλικό από την κάμερα ασφαλείας έδειχνε τη Solange να ρίχνει μπουνιές στον κουνιάδο της, λίγο πριν την τραβήξει μακριά του ένας σωματοφύλακας. Στο κλιπ των 58 δευτερολέπτων η Μπιγιονσέ φαίνεται να στέκεται παγωμένη στη γωνία του ανελκυστήρα.

Jay Z Vs Solange Elevator Fight Extended Version


Αργότερα η Μπιγιονσέ, ο Jay-Z και η Solange ανέφεραν σε δήλωσή τους: «Ο Jay-J και η Solange ζήτησαν συγγνώμη ο ένας από τον άλλον και προχωράμε μπροστά ως ενωμένη οικογένεια. Και οι δύο αναγνωρίζουν το ρόλο τους σε αυτό το ιδιωτικό θέμα που προβλήθηκε δημόσια».

Στο δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ, το «Cozy», η Beyonce φαίνεται να υπαινίσσεται το παραπάνω περιστατικό, τραγουδώντας: «Είναι θεός, είναι ήρωας, επέζησε, όλα όσα πέρασε, έχει αυτοπεποίθηση και είναι θανατηφόρα. Θα μπορούσα να σας προτείνω να μην τα βάζετε με την αδελφή μου, γιατί είναι άνετη».

Η Beyonce κυκλοφόρησε το «Renaissance» λίγες ημέρες αφότου το περιοδικό «Rolling Stone» την ονόμασε «τη μεγαλύτερη εν ζωή περφόρμερ του κόσμου».

Η τραγουδίστρια, από το Χιούστον του Τέξας, έχει κερδίσει 28 Grammy και είχε πέντε singles Νο1 στο Ηνωμένο Βασίλειο και τρία άλμπουμ Νο1 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φωτογραφία: ROBYN BECK / AFP

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης