Αλέξης Γεωργούλης: «Η μονογαμία δεν έχει σχέση με τον έρωτα»

Αλέξης Γεωργούλης: «Η μονογαμία δεν έχει σχέση με τον έρωτα»

«Αυτός ο κόσμος έχει φτιαχτεί από άνδρες για άνδρες και τι έκαναν; Θέλησαν να ξέρουν ότι αυτό που κατέκτησαν είναι δικό τους», πρόσθεσε ο ηθοποιός

alexisgeorgoulis
Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν καλεσμένος στο podcast της Μαρίας Σολωμού, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», ενώ αναφέρθηκε και στο πώς ο ίδιος βλέπει τη μονογαμία.

«Τώρα κάνω γυρίσματα για το My Big Fat Greek Wedding 3 της Νία Βαρντάλος στην Κέρκυρα και υποδύομαι έναν αγρότη. Δεν θα ερχόταν η ταινία αν δεν ήταν το ΕΚΟΜΕ», είπε αρχικά ο ηθοποιός.



Στη συνέχεια, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε για τον έρωτα: «Ο έρωτας είναι το παρόν και η αγάπη το παρελθόν και το μέλλον. Όταν είσαι ερωτευμένος σκέφτεσαι το παρόν. Ο έρωτας είναι καταστροφικός γιατί μπορεί να ερωτευτώ κάτι άλλο και να τα καταστρέψω όλα. Δουλειά, οικογενειακές σχέσεις. Ο έρωτας έχει αυτό το απόλυτο, αποφασίζει μόνος του».

Τέλος, μιλώντας για το πώς βλέπει τη μονογαμία είπε ότι δεν έχει σχέση με τον έρωτα: «Αυτός ο κόσμος έχει φτιαχτεί από άνδρες για άνδρες και τι έκαναν; Οι άνδρες αποφάσισαν, είχαν το πάνω χέρι και έφτιαξαν τον κόσμο. Θέλησαν να ξέρουν ότι αυτό που κατέκτησαν είναι δικό τους. Έτσι βγήκε η μονογαμία. Η μονογαμία δεν έχει σχέση με τον έρωτα», σχολίασε.

Ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2022: Αναλυτικά οι βάσεις - Οι Σχολές με την μεγαλύτερη πτώση

Γιάννης Μιχαηλίδης: Γιατί δεν αποφυλακίστηκε υπό όρους - Τι δηλώνουν οι συνήγοροί του

Σίφνος - Γιατροί μιλούν για τον θάνατο του φοιτητή: Ο κορωνοϊός μπορεί να προκαλέσει καρδιαγγειακές επιπλοκές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης