Ενώ θα περίμενε κανείς η επιτυχία που γνώρισε η σειρά «Euphoria» να της εξασφαλίσει οικονομική άνεση, η πρωταγωνίστρια Σίντνεϊ Σουίνιαποκάλυψε πως «μετά βίας τα βγάζει πέρα».
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, θα ήθελε πολύ να της δοθεί η δυνατότητα να κάνει ένα διάλειμμα από την κινηματογραφική βιομηχανία, όμως η οικονομική της κατάσταση δεν της το επιτρέπει.
Η 24χρονη μίλησε στο Hollywood Reporter και ανέφερε πως παρά την επιτυχία της σειράς «Euphoria», το πορτοφόλι της παραμένει άδειο.
«Θα ήθελα πολύ να κάνω έξι μήνες διάλειμμα από την υποκριτική, αλλά δεν έχω το εισόδημα για να καλύψω αυτό το διάστημα. Δεν έχω κάποιον να με υποστηρίξει, δεν έχω κανέναν που να μπορώ να απευθυνθώ, να πληρώσω τους λογαριασμούς μου ή να καλέσω για βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, τόνισε πως οι αμοιβές των ηθοποιών γενικότερα έχουν πέσει κατά πολύ. «Δεν πληρώνουν τους ηθοποιούς όπως παλιά, τα streams μας κατέστρεψαν», δήλωσε.
Βέβαια, οι ηθοποιοί που έχουν ήδη καθιερωθεί στον χώρο, εξακολουθούν να πληρώνονται καλύτερα, όπως και η ίδια ανέφερε και κάτι τέτοιο θεωρείται άδικο, μιας και υπάρχουν ανερχόμενα αστέρια, που αξίζουν μια ευκαιρία στη δημοσιότητα. «Πρέπει να πληρώνω τον δημοσιογράφο μου κάθε μήνα. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που θέλουν χρήματα, τα οποία δεν θα είχα αν δεν έπαιζα και σε διαφημίσεις», εξήγησε.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.