Σίντνεϊ Σουίνι: «Παρά την επιτυχία της σειράς Euphoria, μετά βίας τα βγάζω πέρα»

Σίντνεϊ Σουίνι: «Παρά την επιτυχία της σειράς Euphoria, μετά βίας τα βγάζω πέρα»

Η σταρ της σειράς του HBO δήλωσε πως η αναγνωρισιμότητα που κέρδισε από τη σειρά, δεν τη βοήθησε στην οικονομική της κατάσταση

sydneysweeney
Ενώ θα περίμενε κανείς η επιτυχία που γνώρισε η σειρά «Euphoria» να της εξασφαλίσει οικονομική άνεση, η πρωταγωνίστρια Σίντνεϊ Σουίνι αποκάλυψε πως «μετά βίας τα βγάζει πέρα».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, θα ήθελε πολύ να της δοθεί η δυνατότητα να κάνει ένα διάλειμμα από την κινηματογραφική βιομηχανία, όμως η οικονομική της κατάσταση δεν της το επιτρέπει.

Η 24χρονη μίλησε στο Hollywood Reporter και ανέφερε πως παρά την επιτυχία της σειράς «Euphoria», το πορτοφόλι της παραμένει άδειο.

Κλείσιμο
«Θα ήθελα πολύ να κάνω έξι μήνες διάλειμμα από την υποκριτική, αλλά δεν έχω το εισόδημα για να καλύψω αυτό το διάστημα. Δεν έχω κάποιον να με υποστηρίξει, δεν έχω κανέναν που να μπορώ να απευθυνθώ, να πληρώσω τους λογαριασμούς μου ή να καλέσω για βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τόνισε πως οι αμοιβές των ηθοποιών γενικότερα έχουν πέσει κατά πολύ. «Δεν πληρώνουν τους ηθοποιούς όπως παλιά, τα streams μας κατέστρεψαν», δήλωσε.


Βέβαια, οι ηθοποιοί που έχουν ήδη καθιερωθεί στον χώρο, εξακολουθούν να πληρώνονται καλύτερα, όπως και η ίδια ανέφερε και κάτι τέτοιο θεωρείται άδικο, μιας και υπάρχουν ανερχόμενα αστέρια, που αξίζουν μια ευκαιρία στη δημοσιότητα. «Πρέπει να πληρώνω τον δημοσιογράφο μου κάθε μήνα. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που θέλουν χρήματα, τα οποία δεν θα είχα αν δεν έπαιζα και σε διαφημίσεις», εξήγησε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης