Γιάννης Κουκουράκης: Έσωσε γάτα από διερχόμενο όχημα

Γιάννης Κουκουράκης: Έσωσε γάτα από διερχόμενο όχημα

Το μήνυμα του Κωνσταντή από τις «Άγριες Μέλισσες» για τα αδέσποτα ζώα

Koukourakis_Exof
Το ευαίσθητο πρόσωπό του έδειξε ο Γιάννης Κουκουράκης. Ο ηθοποιός - που το τηλεοπτικό κοινό τον ξεχώρισε από τον ρόλο του Κωνσταντή στις «Άγριες Μέλισσες» - μέσα από τα stories του στο Instagram θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα προς τους διαδικτυακούς του φίλους. Να προστατεύουν τα αδέσποτα ζώα, όπως έκανε και ο ίδιος. Ο ηθοποιός που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη έσωσε μια γάτα από διερχόμενο όχημα.

«Να σταματάτε στον δρόμο όταν βλέπετε ζωάκια, μικρά – μεγάλα να κινδυνεύουν από διερχόμενα οχήματα! Μην προσπερνάτε αφήνοντας τα εκεί γιατί ξέρουμε όλοι τον επίλογο. Η Όλγα λοιπόν πήρε το όνομά της από την Βασιλίσσης Όλγας - Θεσσαλονίκη, τον δρόμο που σώθηκε σήμερα παρά τρίχα. Και θα παραμείνει μια όμορφη Σαλονικιά που θα μένει στην πόλη της αλλά και σε σπίτι πλέον, με τον άνθρωπό της. Happy end», έγραψε στο μήνυμά του.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Κουκουράκης με την «Όλγα»
Koukourakis_Gati


Πως είχε πάρει τον ρόλο του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες
Ο Γιάννης Κουκουράκης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη»και είχε μιλήσει για το πώς πήρε τον ρόλο του Κωνσταντή.
«Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες έγινε από το κανάλι. Με πήραν να κάνω ένα δοκιμαστικό και στη συνέχεια πήρα τη δουλειά. Σημαντικό για μένα ήταν το καστ, όταν ήταν να κλείσω τη δουλειά, ρώτησα ποιοι θα είναι. Και όταν άκουσα 2-3 ονόματα, τα οποία δεν ήταν γνωστά τότε, τα οποία όμως εγώ ήξερα και σεβόμουν, είπα ωραία, είναι μια σοβαρή πρόταση και θα γίνει σίγουρα κάτι καλό. Όταν με σταματάνε στο δρόμο με φωνάζουν “Κωνσταντή”. Εκεί αντιλαμβάνομαι την επιτυχία μιας δουλειάς, όταν ο κόσμος ταυτίζεται με τα ονόματα των ρόλων».

Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για την 45χρονη που εξαφανίστηκε - Πήγε για δουλειά και χάθηκαν τα ίχνη της

Σίφνος: Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο του 23χρονου - Η ιατροδικαστική θα «δείξει» τα αίτια


Μπροστά σε «ενεργειακό ναρκοπέδιο» τον χειμώνα η Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης