Το ευαίσθητο πρόσωπό του έδειξε ο Γιάννης Κουκουράκης. Ο ηθοποιός - που το τηλεοπτικό κοινό τον ξεχώρισε από τον ρόλο του Κωνσταντή στις «Άγριες Μέλισσες» - μέσα από τα stories του στο Instagram θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα προς τους διαδικτυακούς του φίλους. Να προστατεύουν τα αδέσποτα ζώα, όπως έκανε και ο ίδιος. Ο ηθοποιός που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη έσωσε μια γάτα από διερχόμενο όχημα.
«Να σταματάτε στον δρόμο όταν βλέπετε ζωάκια, μικρά – μεγάλα να κινδυνεύουν από διερχόμενα οχήματα! Μην προσπερνάτε αφήνοντας τα εκεί γιατί ξέρουμε όλοι τον επίλογο. Η Όλγα λοιπόν πήρε το όνομά της από την Βασιλίσσης Όλγας - Θεσσαλονίκη, τον δρόμο που σώθηκε σήμερα παρά τρίχα. Και θα παραμείνει μια όμορφη Σαλονικιά που θα μένει στην πόλη της αλλά και σε σπίτι πλέον, με τον άνθρωπό της. Happy end», έγραψε στο μήνυμά του.
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Κουκουράκης με την «Όλγα»
Πως είχε πάρει τον ρόλο του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες
Ο Γιάννης Κουκουράκης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη»και είχε μιλήσει για το πώς πήρε τον ρόλο του Κωνσταντή. «Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες έγινε από το κανάλι. Με πήραν να κάνω ένα δοκιμαστικό και στη συνέχεια πήρα τη δουλειά. Σημαντικό για μένα ήταν το καστ, όταν ήταν να κλείσω τη δουλειά, ρώτησα ποιοι θα είναι. Και όταν άκουσα 2-3 ονόματα, τα οποία δεν ήταν γνωστά τότε, τα οποία όμως εγώ ήξερα και σεβόμουν, είπα ωραία, είναι μια σοβαρή πρόταση και θα γίνει σίγουρα κάτι καλό. Όταν με σταματάνε στο δρόμο με φωνάζουν “Κωνσταντή”. Εκεί αντιλαμβάνομαι την επιτυχία μιας δουλειάς, όταν ο κόσμος ταυτίζεται με τα ονόματα των ρόλων».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.