Λάνα Ντελ Ρέι: Άγνωστος έκλεψε το αυτοκίνητό της - Έχει εισβάλει στο σπίτι της δύο φορές

Λάνα Ντελ Ρέι: Άγνωστος έκλεψε το αυτοκίνητό της - Έχει εισβάλει στο σπίτι της δύο φορές

Έχει εισβάλει στο σπίτι της δύο φορές 

lana
Η Λάνα Ντελ Ρέι νιώθει πως απειλείται η ασφάλειά της, καθώς ένας άνδρας, ο οποίος ονομάζεται Έρικ Εβεράρντο, όχι μόνο επισκέφτηκε ξανά την κατοικία της στο Λος Άντζελες, αλλά της έκλεψε επίσης το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, η γνωστή τραγουδίστρια υπέβαλε στο Δικαστήριο αίτημα για περιοριστικά μέτρα εις βάρος του. Η τραγουδίστρια δήλωσε πως ο Έρικ την παρενόχλησε, ενώ έχει επισκεφτεί τουλάχιστον δύο φορές το σπίτι της απρόσκλητος.

Σε έγγραφα που εξασφάλισε το ΤΜΖ, η Λάνα Ντελ Ρέι κατέθεσε πως ο άνδρας αυτός την επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο, χωρίς φυσικά να έχει την άδειά της. Μάλιστα, φεύγοντας έκλεψε ένα από τα αυτοκίνητά της, μάρκας Jaguar. Αν και δικάστηκε για την κλοπή όμως, δεν σταμάτησε εκεί.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο άνδρας πήγε ξανά απρόσκλητος στο σπίτι της και άφησε στην είσοδο μία τσάντα, η οποία έκρυβε στο εσωτερικό της ένα σημείωμα. Σε αυτό, ο Έρικ της εξέφραζε την επιθυμία του να τη δει ξανά από κοντά. Όπως αναφέρει η τραγουδίστρια, το γράμμα αυτό την ανησύχησε ιδιαίτερα, ενώ ισχυρίζεται πως και η αδερφή της δέχτηκε ένα αντίστοιχο από εκείνον. Επιπλέον, η αδερφή της έλαβε δύο μηνύματα από εκείνον στο κινητό της τηλέφωνο, ενώ μυστήριο παραμένει το πώς εντόπισε τον αριθμό της.

Κλείσιμο

Σε κάθε περίπτωση, η τραγουδίστρια υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει καν τον εν λόγω άνδρα, όμως απειλεί τόσο τη δική της ασφάλεια, όσο και της οικογένειάς της. Ο δικαστής όρισε την ακροαματική διαδικασία τον επόμενο μήνα.

Στο μεταξύ, τα περιοριστικά μέτρα που κατέθεσε η Λάνα Ντελ Ρέι έγιναν δεκτά από το δικαστήριο, με τον Έρικ Εβεράρντο να υποχρεούται να μην πλησιάζει ούτε την ίδια, αλλά ούτε την αδερφή ή τον αδερφό της σε ακτίνα 100 μέτρων.



Ειδήσεις σήμερα:

Ρεκόρ τιμών για αέριο και ηλεκτρικό μετά το deal στην ΕΕ για «ψαλίδι» 15%

Ποια είναι η δημοσιογράφος που λιποθύμησε στο ντιμπέιτ Σουνάκ - Τρας

Πώς περιγράφει η δημοσιογράφος την απόπειρα βιασμού της από τον Μαροκινό «δράκο» στα Εξάρχεια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης