Νταν Μπιλζέριαν: Παντρεύτηκε ο «βασιλιάς του Instagram»;

Νταν Μπιλζέριαν: Παντρεύτηκε ο «βασιλιάς του Instagram»;

Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας έριξε «βόμβα», δημοσιεύοντας μία φωτογραφία που θυμίζει γαμήλια τελετή

dan_bilzerian_gamos_xr
Ο «βασιλιάς του Instagram» δεν είναι πλέον, ελεύθερος, ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται όσοι followers είδαν την πρόσφατη δημοσίευσή του στο Instagram.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, που μάλλον «ξάφνιασε» το κοινό του, που είναι συνηθισμένο σε δημοσιεύσεις από το... χλιδάτο lifestyle του.

Παρά τα αχαλίνωτα πάρτι, τις σέξι παρουσίες που έχει συνήθως δίπλα του και τον ξέφρενο τρόπο ζωής, όλα δείχνουν πως ο Νταν Μπιλζέριαν «βρήκε το λιμάνι του».

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, ο διάσημος επιχειρηματίας στέκεται ντυμένος γαμπρός στο πλευρό μιας εντυπωσιακής γυναίκας, της οποίας η ταυτότητα παραμένει άγνωστη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νταν Μπιλζέριαν έγραψε: «Τελικά το έκανα», με τους διαδικτυακούς του φίλους να του εύχονται τα καλύτερα στα σχόλια, ωστόσο το μυστήριο παραμένει με το αν προχώρησε στο μεγάλο βήμα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Κλείσιμο

Κανείς δεν περίμενε πάντως μια τέτοια κίνηση από τον εκκεντρικό 41χρονο και ίσως τελικά ο Μπιλζέριαν να ήταν καλεσμένος σε γάμο φίλου του. Στο προφίλ του στο Instagram κυριαρχούν συνήθως στιγμιότυπα με σέξι παρουσίες, όπλα, εξωτικά ζώα και θαλάσσια σπορ. Μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει γνωστό αν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή του. Άλλωστε, μέχρι και τα 36 του χρόνια η ζωή του ήταν ένα απέραντο κρεβάτι, με τον ίδιο να δηλώνει πως κοιμόταν με 17 διαφορετικές γυναίκες την εβδομάδα. 

Θα περίμενε κανείς πως η γυναίκα που θα παντρευόταν ο πάμπλουτος επιχειρηματίας θα ήταν η κατά 16 χρόνια μικρότερή του, Σοφία Μπέβαρλι. «Νομίζω ότι εκείνη την ημέρα είχα πάει με άλλες τρεις κοπέλες. Αρχίσαμε να πιανόμαστε... Είναι λίγο διαφορετική, καταλαβαίνεις; Είναι έξυπνη, άνετη και της αρέσουν πολλά από τα πράγματα που αρέσουν σε εμένα. Αρα, εδώ είμαστε!», είχε δηλώσει στο περιοδικό «Square Mile» κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, τονίζοντας πως η γυναίκα αυτή κατάφερε να τον κάνει... μονογαμικό! Ωστόσο, η σχέση τους τελικά δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.  



Ο Νταν Μπιλζέριαν μεγάλωσε στην Τάμπα της Φλόριντα, σε μια βίλα έντεκα υπνοδωματίων, στο μισό μέγεθος του Μπάκιγχαμ, με γήπεδο μπάσκετ, πισίνα και απίστευτη θέα. Ο πατέρας του, Πολ Μπιλζέριαν, με καταγωγή από την Αρμενία, ήταν σύμφωνα με έρευνα της αμερικανικής οικονομικής εφημερίδας «Wall Street Journal», απατεώνας. Αναλάμβανε εταιρίες, αύξανε εικονικά την αξία τους κι έτσι αποκόμιζε αστρονομικά ποσά. Το 1989 συνελήφθη και καταδικάστηκε για απάτη σε 13 μήνες φυλάκισης και του επιβλήθηκε πρόστιμο 62 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Νταν κατάφερε όσα χρήματα του άφησε ο πατέρας του να τα επενδύσει στον τζόγο, από τον οποίο κέρδισε αλλά έχασε και πολλά.

Ειδήσεις σήμερα:

Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων - Βρέθηκε σακίδιο με εκρηκτικό μηχανισμό

Συνδικάτα καλούν να θεσπιστεί σε όλη την ΕΕ διά νόμου όριο θερμοκρασίας για την εργασία σε εξωτερικούς χώρους

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Αμερικανός σκηνοθέτης Μπομπ Ράφελσον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης