Θανάσης Τσαλταμπάσης: Δημοσίευσε φωτογραφίες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη από την τελευταία της παράσταση

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Δημοσίευσε φωτογραφίες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη από την τελευταία της παράσταση

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου πριν από 26 χρόνια – Τι είπε ο ηθοποιός για τη συνεργασία τους στη «Μελωδία της ευτυχίας»

Aliki_Salta
Με αφορμή τα 26 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μοιράστηκε φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο. Ο ηθοποιός ήταν ένα από τα παιδιά που συμμετείχαν στην παράσταση «Η Μελωδία της Ευτυχίας».

«Με αφορμή τα 26 χρόνια από το θάνατο της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, μερικές αναμνήσεις από το προσωπικό μου αρχείο, από την παράσταση «Μελωδία της Ευτυχίας» το 1996, στο θέατρο Αθήναιον της Θεσσαλονίκης», έγραψε στη δημοσίευσή του ο ηθοποιός.

Salta1
Salta2
Salta3
Salta4


Με αφορμή τα 26 χρόνια από το θάνατο της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, μερικές αναμνήσεις από το προσωπικό μου αρχείο, από την παράσταση «Μελωδία της Ευτυχίας» το 1996, στο θέατρο Αθήναιον της Θεσσαλονίκης.

Posted by Θανάσης Τσαλταμπάσης on Saturday, July 23, 2022

Κλείσιμο
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ:Η ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗ (ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) FULL 28/4/1996


Οι αναμνήσεις του με την Αλίκη
Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είχε περιγράψει τις αναμνήσεις από την τελευταία παράσταση στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Τότε παίξαμε περίπου τέσσερις μήνες και δεν θυμάμαι πότε ακριβώς η Αλίκη Βουγιουκλάκη αρρώστησε. Είχαμε διπλή διανομή στον δικό μου ρόλο μαζί με ένα άλλο παιδί και θυμάμαι πως την μέρα που εγώ δεν ήταν να παίξω, μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα παίξουμε όλοι γιατί “θα είναι η τελευταία παράσταση”. Εμείς δεν ξέραμε τι συμβαίνει. Την ακούγαμε ότι έβηχε τον τελευταίο καιρό αλλά δεν είχε πάει το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο».

«Πήγαμε στο θέατρο και ήταν ένα πάρτι η τελευταία παράσταση. Ήμασταν όλοι πάνω, διπλοί ρόλοι, έκανε πλάκα η Αλίκη και στο τέλος κλαίγαμε πάρα πολύ στην υπόκλιση. Εμείς όμως κλαίγαμε πιο πολύ τότε που θα σταματούσε η παράσταση και όλη αυτή η παρέα. Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα»,
είπε στη συνέχεια.

«Ήμουν στην Χαλκιδική και άκουσα πως φώναζαν κάποιες κυρίες ότι πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Θυμάμαι ότι μούδιασα, τα έχασα. Εκείνο το τρίμηνο, τετράμηνο την έζησα και δεν πίστευα ότι αυτή η τόσο ζωντανή κυρία που πριν λίγο ήμασταν μαζί στη σκηνή… πότε πρόλαβε και έγινε όλο αυτό το πράγμα. Μου είχε φανεί πάρα πολύ περίεργο», εξομολογήθηκε τέλος, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ειδήσεις σήμερα

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στον Παράδεισο Αμαρουσίου - «Σμπαράλια» το αυτοκίνητο που επέβαιναν (φωτογραφίες)

Ώρες αγωνίας στη νότια Λέσβο - Επτά αεροσκάφη και δυο ελικόπτερα για να περιορίσουν τη φωτιά στα Βατερά


Καιρός: «Καμίνι» σήμερα η χώρα με θερμοκρασίες έως και 42 βαθμούς Κελσίου - Δείτε σε ποιες περιοχές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης