Μπράιαν Όστιν Γκριν: «Νομίζω στα πέντε παιδιά σταματάω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»

Ο ηθοποιός μιλά για τον νεογέννητο γιο του και στάζει μέλι για τη σύντροφό του και τα άλλα του παιδιά

Στα πέντε παιδιά λέει να... σταματήσει. Ο λόγος για τον Μπράιν Όστιν Γκριν ο οποίος στα 49 του χρόνια έγινε πατέρας για πέμπτη φορά. Ο ηθοποιός και η σύντροφός του Σάρνα Μπέρτζες απέκτησαν στις 28 Ιουνίου ένα υγειέστατο αγοράκι. Ο Μπράιαν έχει ακόμα τέσσερα παιδιά το Noah, εννέα ετών, τον Bodhi, οκτώ ετών, και τον Journey, πέντε ετών, με την πρώην σύζυγό του Μέγκαν Φοξ, καθώς και τον Kassius, 20 ετών, με τη Vanessa Marcil.

Και αφού επαίνεσε τη Σάρνα ως «καταπληκτική» μητέρα, ο πρωταγωνιστής του Beverly Hills, 90210 αστειεύτηκε ότι δεν σκοπεύει να προσθέσει άλλα παιδιά στην οικογένεια, καθώς θα χρειαστεί σχολικό λεωφορείο για να τα μεταφέρει.



«Είναι καταπληκτικός! Εννοώ ότι είναι μόλις τριών εβδομάδων», είπε ο τρελαμένος μπαμπάς για τον νεογέννητο γιο του», σε δηλώσεις του στο «Entertainment Tonight» για να συνεχίσει: «Αλλά η Σάρνα είναι καταπληκτική, είναι καταπληκτική μαμά».



«Αν αποκτήσω κι άλλο παιδί, τότε θα μετακομίσω σε ένα σχολικό λεωφορείο ή κάτι τέτοιο. Πώς ταξιδεύεις; Όπως, ξέρετε, το να πηγαίνεις σε ένα εστιατόριο και να ζητάς τραπέζι για επτά άτομα, όλα αυτά αρχίζουν να γίνονται λίγο υπερβολικά. Νομίζω ότι στα πέντε τελείωσα».

Ωστόσο, ο Μπράιαν παραδέχτηκε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξει γνώμη και να κάνει άλλο ένα παιδί.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν λέω ποτέ, το καταλαβαίνετε, λέω "νομίζω". Και υπάρχουν πολλά που μπορούν να προκύψουν από τη σκέψη. Υπάρχουν πολλά περιθώρια αλλαγής μέσα σε αυτό».


Ο πρώην ράπερ αποκάλυψε επίσης ότι τα άλλα παιδιά του είναι «χαρούμενα» με το νέο τους αδελφάκι και ότι είναι «πραγματικά ομαλή η πορεία» μέχρι στιγμής.

«Τα παιδιά είναι τόσο καταπληκτικά με τον Zane, ήταν καταπληκτικά με τη Σάρνα όλο το διάστημα που ήταν έγκυος. Ερχόντουσαν κάθε πρωί και ήθελαν να του τρίβουν την κοιλιά και του μιλούσαν και έχουν απλά εμμονή μαζί του. Έρχονται κάθε πρωί τώρα και λένε: "Ξύπνησε;"».

«Ξέρετε, κάνουν βόλτες με τις μύτες των ποδιών τους, είναι τόσο χαριτωμένα, είναι τόσο ωραία».

«Ήταν πραγματικά ομαλή η πορεία μας. Ήταν υπέροχα».

Ειδήσεις σήμερα:

Από το θεατρικό σανίδι στη μικρή οθόνη - Ποιους σπουδαίους ηθοποιούς θα δούμε στο «γυαλί»


Ενεργειακή κρίση: Η Ρωσία απειλεί με ενεργειακό «μπλακ άουτ» την ΕΕ - Σε αναζήτηση «plan B» οι «27»


23 Ιουλίου 1974: Η μέρα που η Χούντα κατέρρευσε και η Δημοκρατία επέστρεψε στη χώρα που την γέννησε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr