Την τελευταία της εκπομπή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ολοκλήρωσε πριν από λίγες ώρες η Μάριον Μιχελιδάκη, η οποία αποχαιρέτησε παρέα με τους συνεργάτες της το τηλεοπτικό τους κοινό.
Λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρνών της διακοπών, η δημοσιογράφος ευχήθηκε σε όλους ξεκούραση, ενώ στη κλείνοντας, ανανέωσε το ραντεβού της στο Openγια τον Σεπτέμβριο.
«Να σας πούμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Να είμαστε καλά, να περάσουμε όμορφα, να γεμίσουμε μπαταρίες μας και να χαρείτε τις ομορφιές της χώρας μας ή όπου αλλού αγαπάτε να πάτε. Θα κατευθυνθώ ανάμεσα στους αγαπημένους συναδέλφους και με αυτό εδώ το πλάνο αγαπημένης παρέας, που σας κρατήσαμε παρέα αυτούς τους τελευταίους μήνες που βρεθήκαμε εδώ.
Δίνουμε ραντεβού ξανά για Σεπτέμβρη και θα τι ώρα θα είμαστε εδώ; Ξανά στις 14.00. Να είστε καλά, ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Πολλά φιλιά και καλό καλοκαίρι», είπε η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.