Η εμφάνιση της Lizzo ως άλλη Κιμ Καρντάσιαν - Φωτογραφίες

Η εμφάνιση της Lizzo ως άλλη Κιμ Καρντάσιαν - Φωτογραφίες

Η τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της και την εξωτερική της εμφάνιση λέγοντας πως δεν την ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων για εκείνη

KIM_KARDESIAN
Η Lizzo έγινε παγκοσμίως γνωστή κυρίως για το ρίσκο που παίρνει με τις εκκεντρικές της εμφανίσεις πάνω στη σκηνή. Η 34χρονη τραγουδίστρια του «Truth Hurts» έκλεψε για ακόμα μια φορά την παράσταση όταν εμφανίστηκε στο Instagram για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπ σαν άλλη Κιμ Καρντάσιαν φορώντας δημιουργία του οίκου Balenciaga.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)


Κλείσιμο


H Lizzo παραχώρησε συνέντευξη για την καριέρα και τη ζωή της στη βρετανική έκδοση του «Elle».

Η performer συζήτησε πολλά θέματα όπως και για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Ήμουν σε φάση που έλεγα, "ωχ όχι, η ομορφιά μου είναι πραγματική". Και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι σημαντικό. Αρχίζεις να προσελκύεις ανθρώπους που σε βλέπουν όπως βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Οποιοσδήποτε γύρω σου θα σε προσέξει όπως βλέπεις τον εαυτό σου», είπε χαρακτηριστικά.

Η Lizzo είπε στη συνέχεια ότι είχε φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν την ενδιέφεραν οι απόψεις τυχαίων χρηστών του διαδικτύου.

«Δεν χρειάζομαι εγώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρειάζονται εμένα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρειάζονται κυριολεκτικά τους ανθρώπους για να λειτουργήσουν. Δεν χρειάζομαι πια να μπαίνω στο διαδίκτυο για να αισθανθώ καλύτερα».

Lizzo1


Η τραγουδίστρια του «Juice» συνέχισε να μιλάει για τη μουσική της και σημείωσε ότι θέλει να κάνει τους θαυμαστές της να νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους και με τα τραγούδια της.

«Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που περνούν ό,τι περνάω εγώ. Αν μπορώ να δώσω σε κάποιον κάτι ή αν μπορώ να δώσω σε κάποιον τη συνταγή για να φτιάξει τη δική του συνταγή, θα το κάνω», δήλωσε.

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για το νέο της άλμπουμ, Special, και σημείωσε ότι έγραψε τα τραγούδια του έχοντας στο μυαλό της τα πρόσφατα γεγονότα.

«Τα τραγούδια που έγραψα για το νέο έτος είναι πολύ ενδιαφέροντα: “Το τέλος της καραντίνας δεν σημαίνει το τέλος των... αγώνων για την ψυχική υγεία. Έτσι ήθελα να φτιάξω μουσική που οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως soundtrack για να επιβιώσουν. Αυτό ήταν το κίνητρο για αυτό το άλμπουμ».

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Πολύ μεγάλος κίνδυνος και σήμερα - Στάχτη πάνω από 15.500 στρέμματα στην Πεντέλη


Ιταλία: Θέμα χρόνου η παραίτηση Ντράγκι, μία ανάσα από πρόωρες εκλογές η χώρα


Περού: Δεκάδες συλλήψεις σε σχέση με διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης