Λίντα Εβαντζελίστα: Αδιαφορεί πλέον για την παραμόρφωσή της και είναι έτοιμη «για το επόμενο κεφάλαιο»

Το διάσημο μοντέλο αποφασίζει να αφήσει πίσω της την δυσάρεστη εμπειρία που της κόστισε την ομορφιά της και να προχωρήσει στη ζωή της

Παρά το γεγονός ότι έδωσε μεγάλη μάχη για την εικόνα της που παραμορφώθηκε εντελώς, μετά από μια διαδικασία κρυολιπόλισης, η Λίντα Εβαντζελίστα είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της τη δικαστική διαμάχη που είχε ξεκινήσει και να συνεχίσει τη ζωή της.

Το διάσημο μοντέλο ήταν εξαφανισμένο τα τελευταία χρόνια και κανείς δεν ήξερε τον λόγο, μέχρι που έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία αποκάλυπτε τη δυσάρεστη εμπειρία που έζησε και την εικόνα της όπως είναι σήμερα. Φυσικά, δεν θυμίζει σε τίποτα την καλλονή που μεσουράνησε στις πασαρέλες των ΄90ς.


Σε νέα της δημοσίευση ωστόσο, που έρχεται λίγες ημέρες μετά τη φωτογράφιση που έκανε για τον οίκο Fendi, η Λίντα Εβαντζελίστα δηλώνει έτοιμη να αφήσει πίσω τα παλιά και να προχωρήσει.

«Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου με τους φίλους και την οικογένειά μου και είμαι στην ευχάριστη θέση να αφήσω πίσω μου αυτό το θέμα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την υποστήριξη που έλαβα από όσους με προσέγγισαν», έγραψε στην ανάρτησή της.


Πηγή από το περιβάλλον του μοντέλου αναφέρει στο People: «Με την πρόσφατη καμπάνια που έκανε για τη Fendi, η Λίντα πήρε δύναμη και νιώθει έτοιμη να προχωρήσει. Μετά από τόσα χρόνια κρυμμένη, είναι επιτέλους έξω ξανά. Αισθάνεται όλη αυτή την καλή διάθεση από τους ανθρώπους του μόντελινγκ, αλλά και τους θαυμαστές της που την κάνουν να νιώθει ότι την αγαπούν».




Ειδήσεις σήμερα:

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Η χαρά της παράστασης είναι πάνω από την κούραση της εξαντλητικής περιοδείας»

Στο 36% υποχώρησε το ποσοστό αποδοχής του Μπάιντεν


Καίγεται από άκρη σε άκρη και η Αλάσκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr