Η ντρίμπλα του Ντάνου και η Ιωάννα Τούνη θα γίνει μαμά

Η ντρίμπλα του Ντάνου και η Ιωάννα Τούνη θα γίνει μαμά

Στη λήξη της τρέχουσας και στα προεόρτια της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν πολλά μπορεί να συμβούν

ntanos
Διανύουμε την περίοδο των αφόρητων κλισέ. Με τους αναγνώστες να παθαίνουν, φευ!, εγκεφαλικά από μικροσκοπικά μπικίνι και τις σελίδες των κοινωνικών δικτύων να κατακρημνίζονται επειδή μία influencer ξαναγδύθηκε. Ελάτε, τώρα… Σ’ εμάς; Τόσα έχουν δει τα μάτια μας, σιγά που θα πάθουμε εγκεφαλικό. Εδώ τόσα άκουσαν τ’ αυτιά μας και δεν ιδρώσαμε, τώρα θα το πάθουμε το κακό; Ας αλλάξουμε την αισθητική των τίτλων. Λίγο αφόρητο κάνει…

Μέχρι να συνέλθουν οι ανησυχούντες για την στελέχωση των πρωινών πάνελ, ας διαβάσουν τα άρθρα που ανακοινώνουν την διακοπή παροχής φυσικού αερίου από την Gazprom στην Ευρώπη και μετά αποφασίζουν αν θα αγχωθούν περαιτέρω για τους συμπαρουσιαστές της Φαίης.

Εν τω μεταξύ η κοινωνία βιώνει πρωτοφανή αναστάτωση, καθώς στελεχώνεται το «Survivor All Star», και πλέον δεν έχει επαρκή πληροφόρηση. Ο Ντάνος πάντως, επειδή αγαπά τον κόσμο, φρόντισε από νωρίς να τον καθησυχάσει, ξεκαθαρίζοντας στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» πως ο ίδιος δεν θα ξαναεπισκεφτεί τις ακτές της Δομινικανής Δημοκρατίας, οι οποίες, κατά πως φαίνεται, θα στενάξουν από το ριάλιτι… Πάντα «Αρχων» και «Φύλακας Αγγελος» ο Γιώργος, αποστασιοποιήθηκε και έκανε και χιούμορ. Μια γαρδένια από μένα στον Ντάνο.

Η Ιωάννα Τούνη θα γίνει μανούλα. Το ανακοίνωσε η ίδια μέσω post και κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια και το θετικό τεστ. Όλα να πάνε καλά και για εκείνη και για το μωράκι της. Με το καλό. Και σίγουρα η μαμά της βλέπει από ψηλά.



Κάθε μέρα και μία νέα σειρά ανακοινώνεται. Και είναι πολύ ευχάριστο. Μαριάννα Τουμασάτου, Ελένη Ουζουνίδου, Κρατερός Κατσούλης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βασίλης Κολοβός, Γιώργος Κακακιός και Νίκος Σταθόπουλος θα είναι το πρωταγωνιστικό team του «Ποιος Παπαδόπουλος;» στον ΑΝΤ1.

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες στη νέα κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου υπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία της κωμωδίας, η οποία έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA.
ΒΑΣΩ_ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ_2
Κλείσιμο


Δεν θα γίνουν αλλαγές στην «Ελένη». Μόνο κάποιες προσθήκες, κάτι σαν τονωτικές ενέσεις. Ένα τσιμπηματάκι. Το ξεκαθάρισε η ξανθιά θύελλα άλλωστε, γιατί δεν της αρέσει η ίντριγκα. Ολοι παρόντες.

Κουιζάκι. Ποια μετακίνηση πανελίστα θα προκαλέσει τηλεοπτικά… Ρίχτερ;



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι καρατόμησε τον αρχηγό της Κρατικής Ασφάλειας και τη Γενική Εισαγγελέα για «εσχάτη προδοσία»

Μεγιστάνας του real estate στο Ντουμπάι ξόδεψε στη Μύκονο 100.000 ευρώ σε σαμπάνιες Dom Perignon

Αυξήσεις- «φωτιά» σε βασικά είδη στην Τουρκία – Τα λεμόνια και οι πατάτες είναι ακριβότερα κατά 614%!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης