Ρέμπελ Γουίλσον: Το τρυφερό φιλί στο στόμα με τη σύντροφό της - Δείτε φωτογραφία

Ρέμπελ Γουίλσον: Το τρυφερό φιλί στο στόμα με τη σύντροφό της - Δείτε φωτογραφία

Οι δύο γυναίκες δεν διστάζουν να εκφράσουν δημοσίως τα έντονα συναισθήματα που νιώθουν

Rebel_Ramona1
Η Ρέμπελ Γουίλσον και η φίλη της Ραμόνα Αγκρούμα ταξιδεύουν μαζί τους τελευταίους μήνες και περνούν υπέροχα όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η ηθοποιός στα social media.

Σε ένα story της στο Instagram η Γουίλσον μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια selfie στην οποία μοιράζεται ένα τρυφερό φιλί στο στόμα με την αγαπημένη της Ραμόνα.

Την τοποθεσία στην οποία μοιράστηκαν το φιλί τους δεν την έκαναν γνωστή αλλά από το φόντο καταλαβαίνει κάποιος ότι βρίσκονται σε έναν παραλιακό δρόμο.

Rebel_Ramona



Η Ρέμπελ Γουίλσον βρήκε την πριγκίπισσά της
Τον περασμένο μήνα η Ρέμπελ Γουίλσον δήλωσε ότι είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και παρουσίασε στους θαυμαστές της τη νέα της σύντροφο.

«Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα της Disney... αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια πριγκίπισσα της Disney #loveislove», έγραψε η ηθοποιός του «Pitch Perfect», στη λεζάντα της σέλφι που ανέβασε στο Instagram μαζί με την αγαπημένη της Ραμόνα Αγκρούμα.

Κλείσιμο

Τον Μάιο, η Γουίλσον είχε αποκαλύψει ότι ήταν «ευτυχώς» σε σχέση, αλλά δεν δεν είχε αποκαλύψει την ταυτότητα του συντρόφου της.

«Είμαι τώρα ευτυχώς σε μια σχέση», είχε πει στο podcast «U Up» της Τζορντάνα Αβραάμ και του Τζάρεντ Φριντ. «Τους γνώρισα στο στήσιμο ενός φίλου».

Η 42χρονη Γουίλσον πρόσθεσε ότι έψαχνε τον έρωτα σε εφαρμογές γνωριμιών, αλλά τελικά γνωρίστηκε με τη νέα της σύντροφο μέσω ενός φίλου της.

«Έμπαινα και έβγαινα στην εφαρμογή Raya», είπε για να συνεχίσει: «Μας ήξερε και τους δύο για τουλάχιστον πέντε χρόνια και πίστευε ότι θα τα πηγαίναμε καλά – και να που τα καταφέραμε».

Η Ρέμπελ και η Ραμόνα έχουν αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις καθώς πήγαν μαζί στο πάρτι για τα Όσκαρ του Vanity Fair τον περασμένο Μάρτιο ενώ το Σαββατοκύριακο πήγαν μαζί στη Γιούτα.


Η Γουίλσον και η Αγκρούμα έχουν ποζάρει σε πολλες κοινές φωτογραφίες στο Instagram της κωμικού, αν και αρχικά φαινόταν ότι ήταν απλώς φίλες. Ο λογαριασμός της Αγκρούμα είναι ιδιωτικός, οπότε είναι άγνωστο αν και εκείνη έχει μοιραστεί φωτογραφίες με την αγαπημένη της.

Η κωμική ηθοποιός που τον τελευταίο χρόνο έχει χάσει πάρα πολύ βάρος, τελευταία ήταν ζευγάρι με τον Jacob Busch αλλά χώρισαν το 2021. Στη συνέχεια είχε σχέση με τον τενίστα Matt Reid.

Ειδήσεις σήμερα:

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Μηνύει το «Μακελειό» για το υβριστικό πρωτοσέλιδο που ταυτίζει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία


Συνελήφθη η δημοσιογράφος που έκανε αντιπολεμική διαμαρτυρία στη ρωσική τηλεόραση


Power Pass: Χαμένοι όσοι δεν είχαν ρήτρα αναπροσαρμογής ποιοι είδαν χαμηλό αλλά και αρνητικό εκκαθαριστικό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης