Γαλάζια Λίμνη: Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της διάσημης ταινίας

Γαλάζια Λίμνη: Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της διάσημης ταινίας

Πέρασαν 42 χρόνια από την κυκλοφορία της διάσημης ταινίας – Δείτε φωτογραφίες του Κρίστοφερ Άτκινς που υποδύθηκε τον Ρίτσαρντ

galazia-limni
Το 1980, ο ηθοποιός Κρίστοφερ Άτκινς προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού για την ερμηνεία του στο διάσημο δράμα, «The Blue Lagoon» (Η Γαλάζια Λίμνη).  Στην ταινία που έγινε αμέσως επιτυχία και βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χένρι Ντε Βερ Στάκπουλ, συμπρωταγωνιστούσε με την Μπρουκ Σιλντς.

Μέσα σε μια νύχτα, ο Άτκινς έγινε διάσημος, ωστόσο ποτέ δεν ελήφθη πολύ σοβαρά ως ηθοποιός. Η καριέρα του στον κινηματογράφο τελείωσε απότομα, αλλά ο Άτκινς δεν σταμάτησε να προσπαθεί.

Ο Άτκινς ήταν νέος και εντελώς απροετοίμαστος όταν τον βρήκε η φήμη. Πήγαινε σε πολλά πάρτι, απολαμβάνοντας μια ξέφρενη ζωή, όμως οι ρόλοι που έλαβε στη συνέχεια σε τηλεταινίες και σειρές, δεν έλαβαν καλές κριτικές κι έτσι σιγά σιγά αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πού βρίσκεται όμως σήμερα ο 61χρονος πλέον Ρίτσαρντ της «Γαλάζιας Λίμνης» και με τι ασχολείται; Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε φωτογραφίες στο Watch & Chill.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης