Ιωάννα Μαλέσκου: «Το που θα βρίσκομαι του χρόνου δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ, ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Το που θα βρίσκομαι του χρόνου δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ, ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

«Έχω ακούσει από την περασμένη σεζόν πολλά πράγματα αναφορικά με τη σχέση μου με συνεργάτες που πραγματικά δε με αγγίζουν», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου - Δείτε το βίντεο

Maleskou786__1_
Η Ιωάννα Μαλέσκου έριξε αυλαία στην εκπομπή της και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις. Μετά το τέλος του «Love it» και της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και ανέφερε:

«Σήμερα έκλεισε ένας πολύ ωραίος κύκλος και η αλήθεια είναι ότι για όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε μοιραστεί τόσες στιγμές, ήταν έντονη η φόρτιση. Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η χαρά. Μπορεί να το λέω και να ακούγεται παράξενο, αλλά είναι μεγάλη χαρά γιατί είναι ευτυχία και όμορφες στιγμές όλα αυτά που ήρθαν στο μυαλό μας, και ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε η εκπομπή και η σεζόν και η συνεργασία με τον ΣΚΑΙ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Σε συνέχεια των δηλώσεων της τόνισε: «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, πολύ ήρεμη, πολύ χαρούμενη, πολύ γεμάτη και ευγνώμων για τους ανθρώπους που ήρθαν στη ζωή μου και για όλα αυτά που περάσαμε. Η τηλεόραση είναι κάτι το οποίο κάνουμε, είναι αντικείμενο, είναι δουλειά. Είναι όμως και κάτι που μας φέρνει πολύ κοντά και δεν είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν ωραίες σχέσεις. Για μένα είναι ένα παραπάνω γιατί έχω ακούσει από την περασμένη σεζόν πολλά πράγματα αναφορικά με τη σχέση μου με συνεργάτες που πραγματικά δε με αγγίζουν πλέον γιατί ξέρω τι σημαίνει αληθινές σχέσεις».

Κλείνοντας, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Το που θα βρίσκομαι του χρόνου δεν είναι κάτι που δεν θέλω να μοιραστώ ακόμα, ραντεβού τον Σεπτέμβρη».

Δείτε το βίντεο: 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clgxedmfmynl)


Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Δύο νοσηλεύτριες και στελέχη του νοσοκομείου στο κάδρο των ευθυνών για τον θάνατο του 49χρονου

Μύκονος: Ξημέρωσε και ο Βέρτης ακόμη τραγουδούσε - Ο χαμός από τους Ισραηλινούς και οι εισπράξεις των €700.000

Από πτώση ο θάνατος της Ιβάνα Τραμπ - Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης