Οι καλύτερες ταινίες είναι στο Star!

Οι καλύτερες ταινίες είναι στο Star!

Από την Παρασκευή 15/7 έως και την Κυριακή 17/7 το Star προσφέρει ένα φανταστικό, κινηματογραφικό κοκτέιλ

STAR_157_HEADER
Τώρα που ήρθε το καλοκαίρι αυτό που θέλουμε περισσότερο είναι στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης με αγαπημένες ταινίες. Γι αυτό και το Star μας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές στο σπίτι.
Ελληνικές και ξένες ταινίες με δράση, περιπέτεια, γέλιο, ακόμα και σε Α΄ Τηλεοπτική Προβολή και φυσικά ο αγαπημένος μας Πράκτορας 007, ο μοναδικός Τζέιμς Μποντ! Δεν υπάρχει καλύτερη συνταγή χαλάρωσης και απόλαυσης για το καλοκαίρι και θα τη βρείτε μόνο στην οθόνη του Star!

Όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές μας κάνουν την καλύτερη παρέα!


NON-STOP_TW-POST
15/7 Παρασκευή - 23:30    NON – STOP
Περιπέτεια αμερικανικής και γαλλικής συμπαραγωγής 2014
Διάρκεια: 96’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ζομ Κολέ Σερά
ΠΑΙΖΟΥΝ: Λίαμ Νίσον, Τζούλιαν Μουρ, Άνσον Μάουντ
Κλείσιμο
ΥΠΟΘΕΣΗ:  Κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, ο υπεύθυνος ασφαλείας του αεροσκάφους, ο  ψυχολογικά ασταθής και αλκοολικός Μπιλ Μαρκς, δέχεται μια σειρά από απειλητικά γραπτά μηνύματα στο κινητό του. Ο άγνωστος αποστολέας ζητά από τον Μαρκς να διαβιβάσει στην κυβέρνηση πως πρέπει να μεταφέρουν 150 εκ. δολάρια σε ένα λογαριασμό off shore, διαφορετικά θα πεθαίνει ένας επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης κάθε 20 λεπτά. Και ενώ αρχικά οι απειλές παίρνονται μάλλον αψήφιστα, ο πρώτος θάνατος δεν θα αργήσει, κάνοντας την καμπίνα του αεροσκάφους στα 40 χιλιάδες πόδια την πιο κλειστοφοβική σκηνή εγκλήματος.
Along-Came-Polly_TWPOST3-
16/7 Σάββατο - 18:00 ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ (ALONG CAME POLLY)
Αισθηματική κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2004
Διάρκεια: 82’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζον Χάμπουργκ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπεν Στίλερ, Τζένιφερ Άνιστον, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Άλεκ Μπόλντουιν,  Ντέμπρα Μέσινγκ
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Ρούμπεν Φέφερ είναι ένας άνθρωπος που φοβάται να ρισκάρει. Όταν η γυναίκα του, Λίζα, τον εγκαταλείπει στο μήνα του μέλιτος για τον μυώδη εκπαιδευτή scuba diving, τα σχέδια του για τη ζωή και την αγάπη καταστρέφονται. Η ευκαιρία του δίνεται όταν επιστρέφει στη ζωή του η παιδική του φίλη Πόλυ, που τρελαίνεται για την περιπέτεια και το ρίσκο και επιβάλλει στη ζωή του Ρούμπεν επικίνδυνα σπορ, πικάντικα φαγητά και χορούς σάλσα... με ξεκαρδιστικές συνέπειες, βέβαια! Μπορεί ο Ρούμπεν, που του αρέσει να είναι όλα υπό απόλυτο έλεγχο, να αλλάξει πραγματικά και να ζήσει απλά τη στιγμή;
KUNG-FU-YOGA-1200x675

21:00 KUNG FU YOGA - ***Α΄ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ***
Κωμική περιπέτεια κινεζικής, αμερικανικής, ινδικής, ισλανδικής συμπαραγωγής 2017
Διάρκεια: 99’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στάνλεϊ Τονγκ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζάκι Τσαν, Ααρίφ Ράχμαν, Σόνου Σοντ, Πολ Φίλιπ Κλαρκ, Έρικ Τσανγκ
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Κινέζος καθηγητής αρχαιολογίας Τζακ, συνεργάζεται με την Ινδή καθηγήτρια Ασμίτα και τη βοηθό της Κίρα, για να εντοπίσουν ένα  χαμένο θησαυρό. Από τα παγωμένα σπήλαια του Θιβέτ, όπου ανακαλύπτουν τον αυτοκρατορικό στρατό που είχε εξαφανιστεί μαζί με τον θησαυρό, μέχρι το Ντουμπάι, όπου ένα διαμάντι πρόκειται να βγει σε δημοπρασία, τριγυρισμένοι από έναν ιστό προδοσίας και μετά από μια σειρά αποκαλύψεων για το παρελθόν του, ο Τζακ και η ομάδα του καταλήγουν σε έναν βουδιστικό ναό στην Ινδία και εκεί, χρησιμοποιώντας το διαμάντι, θα ξεκλειδώσουν τον αληθινό θησαυρό. 
TOMORROW-NEVER-DIES-1080x1080
23:15 ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ: ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ (TOMORROW NEVER DIES)
Κατασκοπική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 1997
Διάρκεια: 111’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρότζερ Σπότισγουντ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Πιρς Μπρόσναν, Τζόναθαν Πράις, Τέρι Χάτσερ, Μισέλ Γιέο, Τζούντι Ντεντς, Τζον Ντον Μπέικερ
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Έλιοτ Κάρβερ, βαρόνος των ΜΜΕ, μεγαλομανής και παρανοϊκός, έχει καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο για να πυροδοτήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο για να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία να έχει τα πιο συγκλονιστικά πρωτοσέλιδα και ρεπορτάζ! Ο Τζέιμς Μποντ αναλαμβάνει να τον εντοπίσει και να ματαιώσει τα σχέδιά του, προτού είναι αργά. Η δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον Πιρς Μπρόσναν.

DR_-NO-1080x1080
 17/7 Κυριακή - 17:30 ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ ΠΡΑΚΤΩΡ 007: ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡ ΝΟ  (DR. NO)
Περιπέτεια βρετανικής παραγωγής 1962
Διάρκεια: 105'
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τέρενς Γιανγκ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Σον Κόνερι, Ούρσουλα Άντρες, Τζόζεφ Γουάιζμαν, Μπέρναρντ Λι, Τζακ Λορντ
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας Βρετανός πράκτορας δολοφονείται στη Τζαμάικα και ο Τζέιμς Μποντ, ο μυστικός πράκτωρ 007, αναλαμβάνει να ερευνήσει την υπόθεση. Μετά από πολλές περιπέτειες και αφού η ζωή του θα κινδυνέψει πολλές φορές, ο Τζέιμς Μποντ μαθαίνει ότι ο Δρ Νο, ένας ιδιοφυής και μυστηριώδης επιστήμονας, έχει κατασκευάσει ένα εργαστήριο, στο έρημο νησί που ζει, τελώντας περίεργα πειράματα. Στην πραγματικότητα ο Δρ. Νο είναι ένας εγκληματίας, μέλος μια διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης, με στόχο την καταστροφή του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ. Ο Μποντ ταξιδεύει στο νησί και ο πρώτος άνθρωπος που συναντά εκεί είναι η Χάνι, μία πανέμορφη κοπέλα. 

Βασισμένος στο ομώνυμο βιβλίο του Ίαν Φλέμινγκ, ο Βρετανός Τέρενς Γιανγκ («Από τη Ρωσία με Αγάπη», «Μάγιερλινγκ», «Μονομαχία στον Κόκκινο Ήλιο») σκηνοθετεί αυτή την κατασκοπική περιπέτεια, που σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία την εποχή που προβλήθηκε, ανέδειξε τον Σον Κόνερι ως έναν από τους πιο γοητευτικούς σταρ του κινηματογράφου και έμελλε να αποτελέσει τον πρόδρομο μιας σειράς ταινιών με ήρωα τον θρυλικό και ριψοκίνδυνο μυστικό πράκτορα. Χαρακτηριστικό του φιλμ είναι ότι μένει πιστό στην αισθητική και την παράδοση των κλασικών βρετανικών ταινιών κατασκοπείας.

Ο Τέρενς Γιανγκ, σκηνοθέτης με πολύχρονη κινηματογραφική πείρα, χειρίζεται τον ήρωά του με σεμνότητα και αποφεύγει με μαεστρία τις υπερβολές στη δράση, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξέλιξη του σεναρίου. Σ’ αυτή την ταινία, παρτενέρ του Σον Κόνερι είναι η εκρηκτική Ούρσουλα Άντρες, που κάνει ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό ντεμπούτο. Μαζί τους, ο Τζόζεφ Γουάιζμαν, απολαυστικά κυνικός στο ρόλο του παρανοϊκού Δρος Νο και ο Τζακ Λορντ (ο θρυλικός Μαγκάρετ της αστυνομικής σειράς «Χαβάη 5-0») στον ρόλο του Αμερικανού πράκτορα Φίλιξ Λέιτερ.

Ο_ΚΛΕΑΡΧΟΣ_Η_ΜΑΡΙΝΑ_ΚΑΙ_Ο_ΚΟΝΤΟΣ_800x800
21:00 Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ
Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 2015                                  
Διάρκεια: 97’
ΣΕΝΑΡΙΟ: Νίκος Τσιφόρος, Πολύβιος Βασιλειάδης  
ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Διονυσία Τσιτιρίδου    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στράτος Μαρκίδης
ΠAIZOYN: Χρύσα Ρώπα, Κώστας Ευρυπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βίκυ Κάβουρα, Πηνελόπη Πλάκα, Σπύρος Πούλης, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη Ελευθερία Μπενόβια, Κατερίνα Δημητρόγλου, Ευτυχία Φαναριώτη
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Σωτήρης Καλυβάτσης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Πέτρος Ξεκούκης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Κώστας Σόμμερ
ΥΠΟΘΕΣΗ: Θεσσαλονίκη 2015. Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Έλληνας της Πόλης), συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη την όμορφη γειτόνισσά του Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα τοv γαμπρό του. Έτσι, ενώ  ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγό του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει  κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει τη Μαρίνα μαζί με την κόρη τους στην Πόλη με απρόσμενα αποτελέσματα. Το τραγούδι της ταινίας ερμηνεύει ο Γιάννης Πλούταρχος. Μέρος των γυρισμάτων της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη. 

THILIKH-ETAIREIA-1200x675
23:15 ΘΗΛΥΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1999                                  
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 103’ 
ΣΕΝΑΡΙΟ: Κατερίνα Μπέη – Νίκος Περάκης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Περάκης
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μαρία Γεωργιάδου, Σμαράγδα Διαμαντίδου, Σόφη Ζανίνου, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Τάνια Καψάλη, Κάτια Νικολαϊδου, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Καλογερόπουλος, Αντώνης Καφετζόπουλος, Αλέκος Συσσοβίτης, Αιμίλιος Χειλάκης, Δημήτρης Τζουμάκης, Άλκης Παναγιωτίδης, Κλέων Γρηγοριάδης, Χρήστος Γιάνναρης, Οδυσσέας Σταμούλης, Δημήτρης Πουλικάκος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Φώτης Σπύρου.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Πέντε συναισθηματικά ακάλυπτες έως σεξουαλικά υποτιμημένες σύζυγοι και μια νεαρή χήρα διαπιστώνουν, ότι τα μόνα που τους συνδέουν είναι το κομμωτήριο, η τράπουλα και τα άνομα συμφέροντα των συζύγων τους, μικρών και μεγάλων παραγόντων της επαρχιακής πόλης. Η ανομοιογενής παρέα μεταφέρει τη ροτόντα της μπιρίμπα από τα άδυτα του κομμωτηρίου μιας φιλενάδας - στο προικώο - δυάρι της ευκατάστατης «κολλητής» και η ερωτική δραστηριότητα των γυναικών είναι πλέον θέμα χρόνου και συντονισμού.

Μοιραία και καταστροφικά είναι και τα πάσης φύσεως επακόλουθα, όταν ένας μοχθηρός ιδιωτικός - πρώην δημόσιος - αστυνομικός δεν καταφέρνει να εκβιάσει τον προύχοντα σύζυγο και τον εκδικείται εκθέτοντας τη γυναίκα του, την παρέα της και - λόγω του εύρους των συναναστροφών τους - ολόκληρη τη μικρή κλειστή κοινωνία. Κατά τον εορτασμό της 75ης επετείου της τοπικής καθημερινής εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» ένας αυτοσχέδιος τηλεοπτικός πομπός προβάλλει μία βιντεοταινία στην οποία ο απελπισμένος και αυτοκαταστροφικός ντετέκτιβ έχει καταγράψει ερωτικές και άλλες παρεκτροπές από τις αρχές της αστικής ηθικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης