Μάριον Μιχελιδάκη: «Ποτέ δεν αποκαλέσαμε τον Δημήτρη Λιγνάδη ως φερόμενο βιαστή»

Μάριον Μιχελιδάκη: «Ποτέ δεν αποκαλέσαμε τον Δημήτρη Λιγνάδη ως φερόμενο βιαστή»

«Το ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης καταδικάστηκε για τον βιασμό δύο ανηλίκων, εδώ δεν αμφισβητήθηκε ποτέ» είπε η δημοσιογράφος, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της - Δείτε το βίντεο

Marion_Mixelidaki
Στην πολυσυζητημένη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε η Μάριον Μιχελιδάκη, θέλοντας να επανατοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει τη θέση της εκπομπής της σχετικά με κάτι που ακούστηκε χθες στο «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», όταν μίλησε στην εκπομπή ο Ορέστης Τζιόβας και ο δικηγόρος, Γιάννης Βλάχος.

«Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να κάνουμε μια διευκρίνιση. Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε ότι μερικές φορές ακούγοντας ή βλέποντας μια συνέντευξη, μια συνομιλία, εδώ ανοίγοντας τα παράθυρα, όπως συνέβη χθες με τον κύριο Βλάχο και τον κύριο Τζιόβα, για το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη, μπορεί κάτι να ακουστεί λάθος και να αναπαραχθεί λάθος», είπε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

«Εμείς από εδώ δεν αποκαλέσαμε ποτέ τον Δημήτρη Λιγνάδη ως φερόμενο βιαστή. Συζητήσαμε με τον κύριο Βλάχο που είναι ο δικηγόρος του Αιγύπτιου Αλί, που για αυτή την περίπτωση αθωώθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης. Καλώς ή κακώς το δικαστήριο το έκρινε. Εκεί είπαμε για φερόμενο βιασμό, όχι φερόμενο βιαστή. Για αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση είπαμε για το τεκμήριο αθωότητας».

Η Μάριον Μιχελιδάκη είπε επίσης: «Το ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης καταδικάστηκε για τον βιασμό δύο ανηλίκων, εδώ δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Ούτε προσπαθήσαμε τίποτα να ρίξουμε, ούτε από εδώ ούτε από εκεί, ήταν ξεκάθαρο. Υπάρχει το απόσπασμα, είναι πολύ εύκολο, θα το ανεβάσω και εγώ στους προσωπικούς μου λογαριασμούς. Ακούστε το λίγο πιο προσεκτικά».

Δείτε το βίντεο


Η διευκρίνιση της Μάριον Μιχελιδάκη στον αέρα της εκπομπής της



Ειδήσεις σήμερα:

Χτύπησε τη γυναίκα του και την κόρη της που πήγε να τη σώσει

Πάτρα: Ο 49χρονος λίγες ώρες πριν πεθάνει έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» είχε επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό

Τσιτσιπάς: Ποτέ δεν είχα καταλάβει πόσο σύντομος είναι ο μήνας, μέχρι που πλήρωσα ενοίκιο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης