Κρίστοφερ Μελόνι: Ο πρωταγωνιστής του «Νόμος και Τάξη» εμφανίστηκε ολόγυμνος για χιουμοριστική διαφήμιση

Κρίστοφερ Μελόνι: Ο πρωταγωνιστής του «Νόμος και Τάξη» εμφανίστηκε ολόγυμνος για χιουμοριστική διαφήμιση

«Κάποιοι θεωρούν ότι ο τρόπος που γυμνάζομαι είναι παράξενος, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω», ακούγεται να λέει ο ηθοποιός στο κλιπ - Δείτε το βίντεο

meloni29293
Μετά τον ρόλο του στην αμερικανική αστυνομική σειρά «Νόμος και Τάξη», ο Κρίστοφερ Μελόνι βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων, κάνοντας την έκπληξη.  

Σε ηλικία 61 ετών, ο ηθοποιός απασχολεί τα διεθνώς τα μέσα με τον ρόλο του σε μια νέα χιουμοριστική διαφήμιση, όπου εμφανίζεται εντελώς γυμνός.

«Κάποιοι θεωρούν ότι ο τρόπος που γυμνάζομαι είναι παράξενος. Ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνω», ακούγεται να λέει αρχικά καθώς κάνει βαράκια ολόγυμνος. Η συγκεκριμένη διαφήμιση έχει ως στόχο να προωθήσει μια εφαρμογή για τη σωματική άσκηση.

«Σίγουρα, είναι διάσημοι για το καταπληκτικό τους μηχάνημα», λέει ο ηθοποιός όσο κάνει πολλές και διαφορετικές ασκήσεις, με τα επίμαχα σημεία του να έχουν θολωθεί.
«Όμως η εφαρμογή μου δίνει κίνητρο να κάνω πολλές διαφορετικές ασκήσεις, όπως γιόγκα, cardio, διαλογισμό και προπόνηση για ενδυνάμωση», λέει.

Προς το τέλος της διαφήμισης και αφού έχει ολοκληρώσει τις ασκήσεις του, μια φωνή τον ενημερώνει ότι η κοινότητα της εταιρίας που προωθεί την υπηρεσία, αντιπροσωπεύεται από «δύο διαφορετικές, αλλά με το ίδιο κίνητρο ομάδες: Εκείνοι που φορούν παντελόνια… και τον Κρίστοφερ Μελόνι».

Δείτε το βίντεο

Such a great App.


Ειδήσεις σήμερα:

Χτύπησε τη γυναίκα του και την κόρη της που πήγε να τη σώσει

Πάτρα: Ο 49χρονος λίγες ώρες πριν πεθάνει έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» είχε επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό

Τσιτσιπάς: Ποτέ δεν είχα καταλάβει πόσο σύντομος είναι ο μήνας, μέχρι που πλήρωσα ενοίκιο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης