Ιωάννα Παλιοσπύρου για Λιγνάδη: «Κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά σας στο σπίτι για να τα γλιτώσετε, η δικαιοσύνη δεν μπορεί»

Ιωάννα Παλιοσπύρου για Λιγνάδη: «Κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά σας στο σπίτι για να τα γλιτώσετε, η δικαιοσύνη δεν μπορεί»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram αναφορικά με την αποφυλάκιση του σκηνοθέτη

paliospyroy
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, σχετικά με την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, παρά τους δύο βιασμούς ανηλίκων, για τους οποίους και κατηγορείται.

Παρά τη σοβαρότητα των πράξεών του, η Δικαιοσύνη επέλεξε να τον αποφυλακίσει υπό όρους, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη, που περίμενε μια πιο αυστηρή ποινή από το πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία πέρασε τον δικό της Γολγοθά, μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι, έγραψε το μήνυμά της σε story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τόνισε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα για εκείνη, εάν ο δράστης ήταν και στην περίπτωσή της επώνυμο πρόσωπο. 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τύχη μου (μέσα) (ποιος να το φανταζόταν...), που ο θύτης μου δεν είναι "γνωστός σκηνοθέτης", "γνωστός ηθοποιός" και αποδόθηκε ορθώς η δικαιοσύνη. (Έστω και αυτή που έχουμε τελοσπάντων). Για τα υπόλοιπα θύματα... συγγνώμη και ντροπή. Οι υπόλοιποι, κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά σας στο σπίτι για να τα γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί #έξαλλη», έγραψε.

Δείτε το story που δημοσίευσε:

293160074_712314316544486_4432267320354467907_n



Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα για τα αίτια πτώσης του ελικόπτερου στη Σάμο - Πώς έγινε το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς

Οδηγός επιβίωσης με τις διαφορετικές δόσεις προς την εφορία

Μαίνεται η φωτιά στη Σάμο - Στη «μάχη» ξανά τα εναέρια μέσα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης