Δηλώσεις παραχώρησε ο Στάθης Σχίζαςσχετικά με τον τελικό του Survivor και μίλησε μεταξύ άλλων, για την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στο φινάλε.
Ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στο περιοδικό «7 μέρες TV» και αρχικά, αναφέρθηκε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την κίνησή του να την φωνάξει για να σηκώσουν μαζί το έπαθλο του Survivor.
«Με τον άνθρωπό μου δεν υπάρχει δικό σου και δικό μου. Οι στιγμές μας είναι κοινές. Όπως πέρασα εγώ αυτά που πέρασα μέσα στο παιχνίδι, έτσι κι εκείνη πέρασε δύσκολα όσο ήμουν εγώ εκεί. Το ότι δεν βρισκόμουν κοντά της, ότι μπορεί να ακούστηκαν κάποια λόγια για εμένα, ότι προσπαθούσε να με στηρίξει είναι δύσκολα όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά.
«Κάτι ανάλογο με εμάς, περνούν κι οι δικοί μας άνθρωποι που είναι έξω. Οπότε, της άξιζε να είναι δίπλα μου, είναι ο άνθρωπός μου. Αν βρισκόταν κι η κόρη μου εκεί, θα ήταν κι εκείνη δίπλα μου», συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γκριμάτσα που έκανε η Μαρία Αντωνά, όταν ανακοινώθηκε ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.
«Δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος δόλος από πλευράς της. Ο άνθρωπός της ήταν εκεί και πέρασε ό,τι πέρασαν ψυχολογικά όσοι είχαν κάποιον δικό τους μέσα στο παιχνίδι. Στεναχωρήθηκε και νομίζω πως η έκφραση αυτή ήταν της στεναχώριας της. Δεν υπήρχε κάποια κακία από τη Μαρία. Ίσα ίσα, ήρθε και μου έδωσε συγχαρητήρια στο τέλος», δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.