Λίγες εβδομάδες μετά τη φρενίτιδα που είχε προκαλέσει στα ΜΜΕ ο πρίγκιπας Λούις, ήρθε τώρα η σειρά του αδερφού του πρίγκιπα Τζορτζνα δείξει ότι ξέρει και αυτός να κλέβει την παράσταση.
Ο νεαρός διάδοχος βρέθηκε στο Wimbledon στο πλευρό των γονιών του για να παρακολουθήσει τον τελικό αγώνα τένις μεταξύ του μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Νικ Κύργιου.
Ο Τζορτζ φορούσε ένα μπλε κοστούμι και γραβάτα όπως συνηθίζει να κάνει στις δημόσιες εμφανίσεις του και ήταν αρκετά ζωηρός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πολλές διασημότητες, ωστόσο ήταν ο πρίγκιπας που έκλεψε την παράσταση με τις χαριτωμένες πόζες του και τις γκριμάτσες του.
Κλείσιμο
Σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται να είναι κατσουφιασμένος, σε άλλες χαρούμενος και έσκασε και μερικά χαμόγελα στους δημοσιογράφους.
Προς το τέλος του αγώνα φάνηκε να κουράζεται και έγειρε να ξεκουραστεί στον ώμο του πατέρα του.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.