X-Factor: Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Λαζαρίδου, μετά τη νίκη της - «Αρχικά δεν σκόπευα καν να πάω στον διαγωνισμό»

X-Factor: Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Λαζαρίδου, μετά τη νίκη της - «Αρχικά δεν σκόπευα καν να πάω στον διαγωνισμό»

Η παίκτρια που κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων της και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις - Μαζί της και ο Άγγελος Αρχανιωτάκης,  ο οποίος βγήκε δεύτερος και κέρδισε 50.000 ευρώ

λαζαριδουκατ
Μετά τη μεγάλη της νίκη στο X-Factor, η Κατερίνα Λαζαρίδου παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις.

Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Έλενα Παναγιωτίδου και η Κατερίνα Λαζαρίδου ήταν εκείνοι που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και την δεύτερη φάση του τελικού, με την Έλενα Παναγιωτίδου να έρχεται στην τρίτη.

Ο Ανδρέας Γεωργίου στη συνέχεια ανακοίνωσε πως εκείνος που κατάκτησε τη δεύτερη θέση και κέρδισε τις 50 χιλιάδες ευρώ ήταν ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, ενώ νικήτρια αναδείχθηκε η παίκτρια της ομάδας του Χρήστους Μάστορα, Κατερίνα Λαζαρίδου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clcmyrrx1pah)

Κλείσιμο
Οι δύο παίκτες ήταν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και μίλησαν για την εμπειρία τους στον μουσικό διαγωνισμό.

«Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ ωραία. Περάσαμε πολύ όμορφα με όλα τα παιδιά. Επαγγελματικά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τη μουσική, μόνο με τα social media. Δεν σκεφτόμουν τη νίκη, το πάω βήμα-βήμα, δεν σκόπευα καν να πάω στο X-Factor. Η αλήθεια είναι ότι με κάλεσαν, αλλά στην αρχή ήμουν αρνητική. Να όμως, που έκανα λάθος», είπε η Κατερίνα Λαζαρίδου.

Πρόσθεσε μάλσιτα, πως το μόνο που την ενδιαφέρει τώρα που τελείωσε με τον διαγωνισμό είναι να «μπει στο στούντιο και να δουλέψει».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης. «Δεν είχα κανέναν σκοπό να δηλώσω συμμετοχή. Το έκανα τελευταία στιγμή, 10 μέρες πριν τις οντισιόν. Ο λόγος που το έκανα ήταν επειδή με πίεσε ένας φίλος μου. Δεν έχω κάνει καν μαθήματα μουσικής», δήλωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρας στη Θεσσαλονίκη ξυλοκόπησε υπάλληλο καθαριότητας γιατί… τον ξύπνησε με το απορριμματοφόρο

Έκλεισε ο Nord Stream 1: Ο εφιάλτης των ελλείψεων στην ενέργεια σηκώνει στο πόδι την Ευρώπη

Βίντεο: Οργισμένοι πολίτες στην Κίνα ζητούν τις καταθέσεις τους και συγκρούονται με την αστυνομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης