Κωνσταντίνα: Η αναφορά στο επεισοδιακό βίντεο κλιπ που γύρισε με τον Βασίλη Καρρά

Κωνσταντίνα: Η αναφορά στο επεισοδιακό βίντεο κλιπ που γύρισε με τον Βασίλη Καρρά

«Ανέβηκα και γω στην καμήλα, ανέβηκε και ο Νίκος Σούλης … Εγώ δεν έπεσα, ο Νίκος έπεσε και τον τρέχαμε», ανέφερε η ερμηνεύτρια κάνοντας μία αναδρομή στα γυρίσματα των βίντεο κλιπ των τραγουδιών της - Δείτε το βίντεο 

Kwstantina_890
Στο μουσικό της παρελθόν «επέστρεψε» η Κωνσταντίνα, η οποία θυμήθηκε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Κύπρια ερμηνεύτρια μίλησε για τις άγνωστες ιστορίες, που κρύβονται πίσω από τα τραγούδια «Δηλητήριο» και «Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο».

Η Κωνσταντίνα ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Το Δηλητήριο ξεχώρισε γιατί είχε μια ιδιαιτερότητα και στην ενορχήστρωση αλλά και στο ντουέτο με τον πολύ αγαπημένο μου, Βασίλη Καρρά, όπου έδεσαν οι φωνές μας. Μαζευτήκαμε στο στούντιο με το ουίσκι μας, την παρέα, τον Φοίβο και βγήκε ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι το κλίμα ήταν καταπληκτικό. Αλλά και το βιντεοκλίπ που κάναμε ήταν επεισοδιακό! Με την έννοια του ότι όλα αυτά τα φορέματα που φορούσα και ήταν πέντε μέτρα πίσω μου για να ανεβαίνω κάτι σκάλες, με τραβούσαν από ψηλά και ήμασταν με τον Βασίλη να περπατάμε χωρίς να βρισκόμαστε ποτέ. Γιατί αυτό ήταν το θέμα του βιντεοκλίπ, να μη βρισκόμαστε ποτέ».

«Στο “Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο” είχαμε επίσης ένα επεισοδιακό βιντεοκλίπ. Ξεκινήσαμε από την Αθήνα, να πάμε με τον Νίκο Σούλη στο Κάιρο, για να κάνουμε γυρίσματα στον Νείλο και στις πυραμίδες. Πήγαμε στις πυραμίδες και έπρεπε να περιμένουμε να ξημερώσει για να στηθεί το μπαλέτο μπροστά στις πυραμίδες. Εγώ όμως όλο το βράδυ που περίμενα ήμουν Κλεοπάτρα ώσπου να χαράξει για να κάνουμε το βιντεοκλίπ και άρα δεν κοιμηθήκαμε. Ανέβηκα και γω στην καμήλα, ανέβηκε και ο Νίκος Σούλης… Εγώ δεν έπεσα, ο Νίκος έπεσε και τον τρέχαμε», σχολίασε η ερμηνεύτρια.

Δείτε το βίντεο: 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clbzjqdvcbz5)

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σκύρος μετά τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Μωβ μέδουσες: Ο χάρτης με τις πιο επικίνδυνες παραλίες στην Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται επικίνδυνο κύμα καύσωνα στην Ευρώπη – Δείτε πότε θα φτάσει στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης