Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για Μαρία Αντωνά: «Πήγα να αγκαλιάσω τον Στάθη, πέρασε επιθετικά από δίπλα μου και με έσπρωξε»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για Μαρία Αντωνά: «Πήγα να αγκαλιάσω τον Στάθη, πέρασε επιθετικά από δίπλα μου και με έσπρωξε»

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα συνεχίζεται μεταξύ τους - Τι δήλωσε ο make up artist για τη σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη

εμμανουηλ_cleanup
Για τη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά μίλησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για την ημέρα του τελικού του Survivor.

Ο γνωστός make up artist μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και αναφέρθηκε αρχικά, στον χαρακτήρα του την περίοδο που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Τον μεγαλύτερο χαμό στο Survivor εγώ τον έκανα εγώ. Έχω αυτογνωσία και το ξέρω πως είμαι έντονος χαρακτήρας. Στον τελικό, πήγα να αγκαλιάσω τον Στάθη Σχίζα και εκείνη την ώρα, η Μαρία Αντωνά πέρασε επιθετικά από δίπλα μου και με έσπρωξε πάρα πολύ έντονα. Αυτό με ενόχλησε και με στεναχώρησε πολύ. Δεν έγινε κατά λάθος, δεν είμαι χαζός, με έσπρωξε επιθετικά για να μου δείξει ότι δεν με βλέπει καν», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clbtr266bwa9)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και δήλωσε πως κατά τη γνώμη του, έχει εμμονή μαζί του. «Ο Λάμπρος μου έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία, με την κακή έννοια. Είναι εμμονικός μαζί μου, χωρίς να με ξέρει σαν χαρακτήρα. Αν με γνωρίσει, θα αναθεωρήσει νομίζω. Έχει μιλήσει πολύ άσχημα για μένα, ίσως έχει πάει με το μέρος της άλλης πλευράς. Ως δημοσιογράφος θα έπρεπε να μην επηρεάζεται από κανέναν και να έχει μια προσωπική άποψη», τόνισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Από την πλευρά του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Open Weekend» σχολίασε τις δηλώσεις του και είπε δήλωσε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Η προσωπική μου άποψη διαμορφώθηκε από αυτά που είδα ως τηλεθεατής. Ως παίκτες δεν βρεθήκαμε στο Survivor. Να υπενθυμίσω στον Κωνσταντίνο ότι ακόμα ρωτούν τον Άρη σχετικά με αυτό το αστείο, που σε κάποια άλλη περίπτωση μπορεί σε κάποιον να είχε στοιχίσει τον γάμο του ή τη σχέση του. Είπε πολύ άσχημα πράγματα και μετά, έβγαλε ένα τραγούδι για να δείξει ότι σέβεται τους άλλους, αλλά καθόλου δεν σεβάστηκε τελικά. Τώρα, για το σπρώξιμο της Μαρίας, το είπε ο Κωνσταντίνος που είπε και για τον Άρη και τη Σοφιάννα. Τα είδε στον ύπνο του».



Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα στην πολιτική κρίση της Βρετανίας που θυμίζει... αρχαιοελληνικό δράμα

Άκαρπες προς το παρόν οι έρευνες για τους δύο αγνοουμένους στη Χαλκιδική – Η τελευταία ενημέρωση του Λιμενικού

«Ο Μητσοτάκης θα είναι πιο ισχυρός την άνοιξη του 2023 και θα είναι αυτοδύναμος», λέει ο Πέτσας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης