Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης: Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης: Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου

Πριν λίγη ώρα στην Κρήτη, πραγματοποιήθηκε ο γάμος του ζευγαριού - Οι πρώτες δημοσιεύσεις των φίλων τους στο Instagram

Metaxa-Kapotsis-Gamow90
Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 17:30 στον ιερό ναό του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα. Την νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο μπαμπάς της Λευτέρης Πανταζής, που όπως είχε αναφέρει σε συνεντεύξεις του, φρόντισε να χάσει 10 ολόκληρα κιλά, με αφορμή αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα για την κόρη του.

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και οι δυο τους περίμεναν με αγωνία αυτή τη μέρα, που θα γιορτάσουν μαζί με φίλους, την αγάπη τους.

Μπροστά σε 200 καλεσμένους και με έξι κουμπάρους, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης. Μάλιστα, όπως είχαν αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις τους, στον γάμο τους δεν θα βρεθούν παιδιά, καθώς θέλουν να διασκεδάσουν με τους φίλους τους μέχρι πρωίας αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.

Στα στιγμιότυπα που ακολουθούν βλέπουμε το ζευγάρι να αποχωρεί από την εκκλησία, όντας πλέον παντρεμένοι. Σε ένα κάμπριο αμάξι, οι δυο τους έφυγαν τρυσευτυχισμένοι για να γιορτάσουν με τους φίλους και τις οικογένειες τους, αυτή την τόσο σημαντική στιγμή τους. Η γαμήλια δεξίωση, που θα ακολουθήσει, θα πραγματοποιηθεί στο Λιοκάλυβο και φυσικά θα τραγουδήσει, ο πατέρας της νύφης, Λευτέρης Πανταζής.

Όπως φανερώνεται στα βίντεο και στις εικόνες που ακολουθούν, η Κόνι Μεταξά δεν έχασε λεπτό το χιούμορ της, ενώ έδειχνε να «υποφέρει» μέσα στο νυφικό από τη ζέστη.

Δείτε τις δημοσιεύεις των φίλων του ζευγαριού: 
Κλείσιμο

Γάμος
Metaxa-Gamos


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στη Μεταμόρφωση: Ανήλικοι τον χτύπησαν με σιδερογροθιά!

Εικόνες χάους στη Σρι Λάνκα: Ο πρόεδρος της χώρας φυγαδεύτηκε από την κατοικία του λίγα λεπτά πριν εισβάλουν διαδηλωτές

To Τwitter ετοιμάζει μήνυση κατά του Μασκ μετά την ακύρωση της συμφωνίας «μαμούθ» - Η αρχή μιας τιτάνιας δικαστικής μάχης;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης