Το «Όλα για τη ζωή μας» επικεντρώνεται στη σχέση διατροφής και άσκησης

Το «Όλα για τη ζωή μας» επικεντρώνεται στη σχέση διατροφής και άσκησης

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται το Σάββατο την Ελένη Χατζίδου και την Κυριακή συζητά με τη Δωροθέα Μερκούρη για το πώς η πανδημία επηρέασε τον τρόπο που κάνουμε διακοπές - Δείτε το τρέιλερ

ΜΙΧΑΛΗΣ_ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ122
Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να έχουμε καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου, η εκπομπή επικεντρώνεται στη σχέση διατροφής και άσκησης. Οι ειδικοί μιλούν για τον «ιδανικό συνδυασμό» που θα μας βοηθήσει να χάσουμε λίπος -και όχι απαραίτητα βάρος- με ασφάλεια.

Στο στούντιο η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου μιλάει για όσα κάνει η ίδια για να χάσει βάρος και εξηγεί γιατί δεν είναι αποτελεσματικές από μόνες τους μόνο η δίαιτα ή η γυμναστική.

Επίσης, στην εκπομπή παρακολουθούμε τρία ενδιαφέροντα θέματα: εάν τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα επηρεάζουν μία σχέση, πώς θα συντηρήσουμε σωστά τα τρόφιμα όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού το καλοκαίρι και τι είναι το aqua boxing.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου, η εκπομπή εστιάζει σε ένα πολύ αγαπημένο μας θέμα, στα ταξίδια και τις ανέμελες διακοπές.

Οι επιστήμονες μιλούν για την πραγματική αξία του ταξιδιού στη σωματική και ψυχική υγεία, για το πώς άλλαξε η πανδημία τον τρόπο που κάνουμε διακοπές, αλλά και γιατί οι μικρές αποδράσεις μάς αλλάζουν τελείως τη διάθεση. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Δωροθέα Μερκούρη.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε για τις διαφορές των δύο φύλων στο φλερτ, μαθαίνουμε πώς θα διατηρήσουμε τα φυτά μας ζωντανά όσο λείπουμε σε διακοπές αλλά και πώς θα αντιμετωπίσουμε τις ωτίτιδες.

Δείτε το τρέιλερ

Όλα για τη Ζωή μας | Σάββατο – Κυριακή 08:50 (trailer)



Ειδήσεις σήμερα:

«Ο κόσμος σε πανικό ζητούσε βοήθεια» - Τι λέει ο ναυαγοσώστης που έσωσε την 6χρονη από βέβαιο πνιγμό στη Ζαχάρω

Καιρός - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Ισχυρές καταιγίδες με κεραυνούς στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα

Εύβοια: Ο «βιός και η πολιτεία» του ψαροντουφεκά που συνελήφθη στα Λιχαδονήσια



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης