Χάρι και Μέγκαν: Νέες φωτογραφίες του Άρτσι κατακλύζουν τα social media

Χάρι και Μέγκαν: Νέες φωτογραφίες του Άρτσι κατακλύζουν τα social media

Θαυμαστές του ζευγαριού εντόπισαν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ με τον γιο τους στην παρέλαση για την 4η Ιουλίου και τα στιγμιότυπα κάνουν το γύρο των social media

ARCHIE_AGAIN_2
Μπορεί η Μέγκαν και ο Χάρι να έχουν πάει στα δικαστήρια  παπαράτσι και φωτογραφικά πρακτορεία για να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από τις κάμερες, αλλά λογαριάζουν χωρίς τα... social media και τη δυνατότητα που έχει σήμερα ο κάθενας με κινητό τηλέφωνο σε δευτερόλεπτα να ανεβάσει στα μέσα ό,τι συμβαίνει δίπλα του.

Ετσι λοιπόν, όταν ο  Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκαν μαζί με το γιο τους, Άρτσι και με φίλους τους στο Γουαϊόμινγκ για να τιμήσουν την 4η Ιουλίου, την Ημέρα της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας, δεκάδες ήταν τα κλικ που φωτογράφισαν τον 3χρονο. 
IMG_4761

O πρίγκιπας Xάρι μαζί με την Μέγκαν και τα δύο τους παιδιά, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, ταξίδεψαν από το σπίτι τους στη Santa Barbara στο Jackson Hole όπου πέρασαν χαλαρές στιγμές παρέα με φίλους. Θαυμαστές του βασιλικού ζευγαριού εντόπισαν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ με τον γιο τους στην παρέλαση και τα στιγμιότυπα κάνουν τον γύρο των social media. Δίπλα του διακρίνεται με το καπέλο η Μέγκαν ενώ αριστερά φαίνεται και το χέρι του Χάρι.
archie_1
archie_2
archie_3
archie_4
archie_5
Κλείσιμο

Η Μέγκαν Μαρκλ φοράει ένα skinny μαύρο denim παντελόνι που συνδύασε με ένα λευκό T-shirt και ένα ψάθινο καπέλο. Ο 3χρονος Άρτσι φορούσε ένα total light blue outfit και φαινόταν να απολαμβάνει ιδιαίτερα το θέαμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης