Μαρία Κίτσου: Το πρόβλημα υγείας, οι ακυρώσεις των παραστάσεων και το σχόλιο της Μελέτη

Μαρία Κίτσου: Το πρόβλημα υγείας, οι ακυρώσεις των παραστάσεων και το σχόλιο της Μελέτη

«Περαστικά της, τι να πούμε… Μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο; Εγώ δεν λέω και κάτι άλλο, μην γίνω και όρνιο», είπε η παρουσιάστρια

maria-kitsou111
Η Μαρία Κίτσου όπως έγινε γνωστό μετά από ανακοίνωση της παραγωγής αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της με αποτέλεσμα να αναβληθούν κάποιες από τις παραστάσεις του έργου «Ηλέκτρα του Ευριπίδη» στο οποίο πρωταγωνιστεί. Η σχετική είδηση παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη αφήνει την αιχμή της για την όλη διαχείριση του θέματος.

«Είναι ένα θέμα με το τι συμβαίνει με τη Μαρία Κίτσου, γιατί θυμάστε ότι και τον χειμώνα είχαμε ξαναπεί από εδώ ότι είχαν ακυρωθεί και πάλι παραστάσεις στο «Παλλάς» με το «Τρίτο Στεφάνι». Και τώρα αναβάλλονται άλλες 8 παραστάσεις. Το θέμα είναι ότι όταν ακυρώνονταν οι παραστάσεις, ο κάθε Πολιτιστικός Σύλλογος έλεγε και κάτι διαφορετικό στην ανακοίνωσή του, δηλαδή στην Πετρούπολη έλεγε για τεχνικό πρόβλημα, στην Πάτρα έλεγε ότι ακυρώνεται η μία και η άλλη θα γίνει κανονικά… Οπουδήποτε έγινε κάτι τέτοιο, κανένας δεν έλεγε τον λόγο που ακυρωνόταν η παράσταση. Τελικά ακυρώνεται γιατί η Μαρία Κίτσου έχει ένα πρόβλημα υγείας και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί και τελικά επελέγη να μην αντιμετωπιστεί για να είναι η καλύτερα η υγεία της. Το θέμα είναι ότι και πάλι ακυρώθηκαν 8 παραστάσεις με ό,τι σημαίνει αυτό. Ας ελπίσουμε να είναι καλά η Μαρία Κίτσου. Δεν θυμάμαι άλλος πρωταγωνιστής να ακυρώνει τόσες πολλές παραστάσεις άλλη φορά για θέμα υγείας», είπε ο συνεργάτης της εκπομπής Κώστας Τσουρός.

Στο τέλος της είδησης, η Ελεονώρα Μελέτη πήρε τον λόγο λέγοντας: «Περαστικά της, τι να πούμε… Μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο; Εγώ δεν λέω και κάτι άλλο, μην γίνω και όρνιο. Δεν θέλω. Εδώ η τηλεόραση χρειάζεται στις επικοινωνίες αυτές».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl96kcpov4kh)

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε τοποθετηθεί εναντίον της Μαρίας Κίτσου, μετά τις δηλώσεις της ηθοποιού ότι: «Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης. Ήταν ηθοποιός και πριν απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης»,  είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη.

Μετά από αυτό, η Μαρία Κίτσου είχε απαντήσει με μία αιχμή εναντίον της παρουσιάστριας. «Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό. Είμαστε σε έναν πάρα πολύ ωραίο χώρο, γιατί να μιλήσουμε γι’ αυτά. Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό», είχε πει η Μαρία Κίτσου.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Στάθης Σχίζας μιλά για την ακραία πείνα στο Survivor: «20 μέρες χωρίς ίχνος φαγητού»


Άρης Σοϊλέδης: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στο Survivor


Άγριες Μέλισσες: Τα σπόιλερ για το μεγάλο φινάλε - Δείτε το τρέιλερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης