Netflix - Stranger Things: «Ο τελευταίος κύκλος θα είναι πολύ διαφορετικός», υπόσχονται οι δημιουργοί της σειράς

Netflix - Stranger Things: «Ο τελευταίος κύκλος θα είναι πολύ διαφορετικός», υπόσχονται οι δημιουργοί της σειράς

Οι Duffer Brothers μίλησαν για τη δημοφιλή σειρά του Netflix και αναφέρθηκαν τόσο στον πέμπτο κύκλο, αλλά και στο spinoff που ετοιμάζουν

strangerthings
Μετά τη συνέντευξη των δημιουργών της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Stranger Things», στην οποία και αποκάλυψαν πως θα κυκλοφορήσουν κάποια spinoff, η είδηση επιβεβαιώθηκε.

Οι Duffer Brothers αποκάλυψαν στο podcast «Happy Sad Confused» πως ήδη ετοιμάζεται μια σειρά spinoff και προετοίμασαν το κοινό πως θα δει κάτι εντελώς διαφορετικό.

«Έχουμε διαβάσει όλες αυτές τις φήμες για spinoff με την Eleven, τον Steve ή τον David, όμως όλα αυτά δεν μας ακούγονται και πολύ ενδιαφέροντα, τα έχουμε κάνει. Έχουμε περάσει αμέτρητες ώρες εξερευνώντας τα. Συνεπώς, ετοιμαζόμαστε να κάνουμε κάτι πολύ διαφορετικό», δήλωσαν.

Όπως ανέφεραν στη συνέχεια, η σειρά θα έχει την ίδια λογική όπως οι προηγούμενες σεζόν, αλλά και τον ίδιο τρόπο διήγησης. Ωστόσο, ακόμα αναζητούν τον επόμενο πρωταγωνιστή τους.

netflix

«Ελπίζουμε ότι θα βρούμε το ιδανικό πρόσωπο για να του παραδώσουμε τα σκήπτρα και να κάνει νέα πράγματα. Ακόμα και το Netflix δεν γνωρίζει κάτι για τα σχέδιά μας», ανέφεραν.

Βέβαια, μέχρι να φτάσουμε στο spinoff μας περιμένει ένας ακόμα κύκλος. Ο πέμπτος και ο τελευταίος για τη δημοφιλή σειρά. «Ο 5ος κύκλος κινείται πολύ γρήγορα. Οι χαρακτήρες θα μπουν στη δράση από την αρχή, θα έχουν έναν στόχο και ένα κίνητρο. Αυτό σημαίνει ότι θα γλιτώσουμε δύο επιπλέον ώρες. Ο τελευταίος κύκλος θα είναι πολύ διαφορετικός», υπόσχονται οι Duffer Brothers.



Ειδήσεις σήμερα:

Λάμβανε ειδική αγωγή ο 42χρονος που σκότωσε στο ξύλο τη μητέρα του στην Κρήτη - Τι λέει γείτονας

Στις 26 Ιουλίου συνεδριάζουν οι υπουργοί Ενέργειας της ΕΕ για το θέμα του φυσικού αερίου ενόψει χειμώνα

Πιγκουίνοι σε ιαπωνικό ενυδρείο «σνομπάρουν» τη φθηνότερη τροφή που τους δίνουν λόγω πληθωρισμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης