Survivor: Καραγκούνιας και Κατσαούνης μιλούν για την «κόντρα» τους - «Πουλάμε μαγκιά και μετά ο καθένας λέει ό,τι θέλει»

Survivor: Καραγκούνιας και Κατσαούνης μιλούν για την «κόντρα» τους - «Πουλάμε μαγκιά και μετά ο καθένας λέει ό,τι θέλει»

Ο αγρότης και ο μισθοφόρος του ριάλιτι επιβίωσης μίλησαν για τον τσακωμό τους και εξήγησαν πως είναι η σχέση τους τώρα που επέστρεψαν στην Ελλάδα

katsaoynis
Στον ημιτελικό του Survivor το «παρών» έδωσαν όλοι σχεδόν οι παίκτες που πέρασαν φέτος από τον Άγιο Δομίνικο. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο μισθοφόρος και ο αγρότης είχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους, καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, οι δύο παίκτες ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν πλέον, καμια επικοινωνία.

«Δεν πίστευα ότι έπρεπε να φύγω, αλλά αφού ήταν απόφαση της παραγωγής, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς. Δεν τον έδειρα τον Τάκη, αν τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε, θα είχε σημάδια. Δεν νομίζω πως ο κόσμος ήθελε την αποχώρησή μου. Φυσικά και δεν μιλήσαμε ξανά με τον Τάκη. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα, από τη στιγμή που με πρόσβαλε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8bu35u5335)

Από την άλλη πλευρά, ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε πως ούτε κι εκείνος έχει σκοπό να μιλήσει ξανά με τον Γιώργο Κατσαούνη. «Ο Γιώργος Κατσαούνης είχε μια συμπεριφορά παραβατική, έχει τιμωρηθεί από την παραγωγή και βγαίνει σε όλα τα κανάλια και λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι. Αν δεν είχε γίνει κάτι, θα ήταν μέσα στο παιχνίδι. Τώρα τι να πω; Πουλάμε μαγκιές και ο καθένας λέει ό,τι θέλει», είπε.

Τέλος, αναφορικά με το ποιον θέλει να δει νικητή του Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε: «Εγώ θέλω να πάει ο Στάθης τελικό και να το πάρει εκείνος. Οι άλλοι είναι σαν να μην υπάρχουν για εμένα».



Ειδήσεις σήμερα:

Πηγή Δαούλα: Από τη Σαντορίνη στην Μπιενάλε της Βενετίας

Όζι και Σάρον Όσμπορν: Ο θυελλώδης γάμος, η εξάρτηση στο σεξ, η απιστία και η απόπειρα ανθρωποκτονίας


ΗΠΑ: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον ύποπτο για την επίθεση στην παρέλαση της 4ης Ιουλίου στο Σικάγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης