Survivor: Πρόταση γάμου του Γιάννη Τσολάκη στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια του ημιτελικού - Δείτε βίντεο

Survivor: Πρόταση γάμου του Γιάννη Τσολάκη στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια του ημιτελικού - Δείτε βίντεο

Ο πρώην παίκτης των «Μαχητών» εξέπληξε τη σύντροφό του και γονάτισε μπροστά της κάνοντάς της την ερώτηση - Εκείνη φυσικά απάντησε καταφατικά!

protasi
Ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης (5/7) στο Άλσος Βεΐκου με τη Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου να μαθαίνει πως κατακτά την 4η θέση και την Ασημίνα Χατζηανδρέου πως θα καθίσει στις τρεις καρέκλες του τελικού μαζί με τους Άρη Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης την παράσταση κατάφερε να «κλέψει» ένας πρώην παίκτης των «Μαχητών», ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο από τις αρχές Μαρτίου. Ο Γιάννης Τσολάκης, αφού πήρε το λόγο από τον Γιώργο Λιανό… έκανε πρόταση γάμου on air στην αγαπημένη του, Κατερίνα.

«Γιάννη Τσολάκη, ας αφήσουμε τα αστεία για λίγο στην άκρη και να περάσουμε στα σοβαρά… Παντρεύεσαι;» ρώτησε ο παρουσιαστής του Survivor τον πυροσβέστη, με εκείνον να δείχνει έκπληκτος, ώσπου η κάμερα να στραφεί στη σύντροφό του. «Πήρα την απόφαση, ναι, και θέλω να το κάνω», εξομολογήθηκε ο παίκτης.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Τσολάκης  φώναξε τη σύντροφό του από το κοινό και τη ζήτησε σε γάμο, με την κοπέλα να μένει έκπληκτη.

«Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα την αγαπώ πάρα πολύ! Να ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν μπορώ χωρίς εσένα καθόλου, ήσουν το στήριγμά μου, ήσουν οι σκέψεις μου κάθε μέρα και κάθε νύχτα, στις λύπες μου ήσουν εκεί, στις στεναχώριες μου ήσουν εκεί, στις χαρές μου ήσουν εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα και επειδή δεν θέλω να τα παραλέμε πολύ.... Κατερίνα, δέχεσαι να με παντρευτείς;», τη ρώτησε, και εκείνη του απάντησε θετικά.

Γιάννης και Κατερίνα αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν, με τους συμπαίκτες τους αλλά και το κοινό να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl7zfr9gcchd)




Ειδήσεις σήμερα:

Το νέο κύμα του κορωνοϊού «χτυπά» και τα παιδιά - 11.042 τα κρούσματα ανηλίκων μέσα στον Ιούλιο

Καλύτερη η εικόνα από τη μεγάλη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό - Καίει στο βουνό, έχουν κοπάσει οι άνεμοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης