Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Δεν με απασχολούσαν τα χρήματα, βρήκα τρόπο να τα καταστρέφω»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Δεν με απασχολούσαν τα χρήματα, βρήκα τρόπο να τα καταστρέφω»

Στο μεταξύ, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι: «Από το 1993 μέχρι το 1997 είπα όχι σε ό,τι μου πρότειναν για τηλεόραση γιατί δεν μου άρεσαν τα σενάρια» - Δείτε το σχετικό βίντεο

ieroklismixailidisxrima
Για την ανάμειξή του με την τηλεόραση, αλλά και τη σχέση που έχει με τα χρήματα μίλησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου αρχικά αποκάλυψε τη στάση του, ως νέος ηθοποιός σε τηλεοπτικές προτάσεις. 

Αναλυτικότερα, είπε: «Από το 1993 μέχρι το 1997 είπα όχι σε ότι μου πρότειναν για τηλεόραση γιατί δεν μου άρεσαν τα σενάρια. Σενάρια τα οποία, ένα δυο που έγιναν, ευτυχώς που είπα όχι! Πρέπει όσο είσαι νέος και έχεις αντοχές, να είσαι εκεί ορκισμένος και να μην κάνεις καμία παραχώρηση. Μεγαλώνοντας, όταν έχεις διαμορφώσει και το μέσα σου και ξέρεις τι θέλεις, εντάξει… μεγαλώνουν οι ανάγκες και δικαιολογείσαι να κάνεις μια μικρή παρασπονδία. Λίγες όμως! Τα πρώτα 15, 20 χρόνια απαγορεύεται αυστηρά, έχεις καταστραφεί γιατί αλλοιώνεται κυρίως το μέσα σου».

Στην πορεία, ο ίδιος αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τα χρήματα, λέγοντας ότι: «Τα χρήματα δεν με απασχολούσαν ακόμα και όταν υπήρχαν στην τηλεόραση. Βρήκα τρόπο να τα καταστρέφω γρήγορα» και πρόσθεσε: «Ίσως εκτός από μια στιγμή, δεν φτάσαμε ποτέ σε αδιέξοδο ώστε να πεις "δεν έχω να πληρώσω". Πάντα έφταναν και δεν ήταν πολλές και οι απαιτήσεις. Όταν έχεις τα βασικά, τα χρήματα έχουν να κάνουν κυρίως με το που έχεις τοποθετήσει το βιοτικό σου επίπεδο». 

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl7ri5gynkd5)



Ειδήσεις σήμερα:

Το νέο κύμα του κορωνοϊού «χτυπά» και τα παιδιά - 11.042 τα κρούσματα ανηλίκων μέσα στον Ιούλιο

Καλύτερη η εικόνα από τη μεγάλη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό - Καίει στο βουνό, έχουν κοπάσει οι άνεμοι


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης