Τάκης Παπαματθαίου: Η τρυφερή εξομολόγηση και η άγνωστη σχέση με την Ντίνα Κώνστα

Τάκης Παπαματθαίου: Η τρυφερή εξομολόγηση και η άγνωστη σχέση με την Ντίνα Κώνστα

«Με υπεραγαπούσε σαν δεύτερη μαμά μου», έγραψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός - Δείτε τη δημοσίευση 

Kwnsta567
Ο Τάκης Παπαματθαίου, αποχαιρέτησε την Ντίνα Κώνστα με ένα συγκινητικό κείμενο, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ο Τάκης Παπαματθαίου, αποχαιρέτησε την Ντίνα Κώνστα με ένα συγκινητικό κείμενο, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και αποκάλυψε την άγνωστη σχέση τους.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 03 Ιουλίου, σε ηλικία 83 ετών και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος, την αποχαιρέτησε δημόσια εκφράζοντας βαθιά θλίψη για τον χαμό της.

Ο ηθοποιός σε μία τρυφερή εξομολόγηση και συνοδεύοντας το κείμενο με μία σπάνια φωτογραφία αποκάλυψε, πως η Ντίνα Κώνστα ήταν φίλη της μαμάς του.
takis-papamathaiou_4587
«Με υπεραγαπούσε σαν δεύτερη μαμά μου. Μια καρδιά μάλαμα. Ένας δοτικός άνθρωπος. Όπως μου έχει αφηγηθεί η μητέρα μου, όταν ήταν χωρισμένοι οι δικοί μου κι εγώ ήμουνα μωρό, της είχε συμπαρασταθεί καλύτερα κι από αδελφή της. Μου είχε χαρίσει όταν με πρωτοαντίκρυσε ένα ασημένιο κουδουνάκι,οικογενειακό κειμήλιο,παρ’ολες τις αντιρρήσεις της μαμάς της Σοφίας. Μ’ έπαιρνε κάθε Κυριακή μεσημέρι και βλέπαμε παιδικές ταινίες στον κινηματογράφο ΣΙΝΕΑΚ. (εκεί που είναι τώρα το IDEAL», έγραψε ο ηθοποιός.

«Νοικοκυρά και δεινή μαγείρισα μας έκανε το τραπέζι με γευστικότατους μεζέδες. Τότε μούμαθε και την λέξη “εβίβα” κατεβάζοντας το ουζάκι... Χιούμορ και αυτοσαρκασμός. Έτσι της πρότεινε και ο Παύλος Μάτεσις να γίνει ηθοποιός. Έξοχη καρατερίστα και όχι μόνο. Ήταν η πρώτη που έπαιξε την Φαύστα του Μπόστ. Την είχα δει την παράσταση, τραγουδούσε και ο Κώστας Χατζής. Μεγάλη απώλεια, μας λείπει πολύ. Αχ, Ντινάκι μου», σημείωσε ο Τάκης Παπαματθαίου.

Τέλος, την ανάρτησή του έκλεισε με ένα υστερόγραφο, που εξηγούσε την ιστορία πίσω από τη σπάνια φωτογραφία. «Υ.Γ στην φωτό δεξιά μου η Ντινούλα και αριστερά μου η μητέρα μου.. άλλη μια βόλτα στον Εθνικό Κήπο…»και αποκάλυψε την άγνωστη σχέση τους». 

Δείτε τη δημοσίευση: 

' Η Ντίνα Κώνστα. Μιά καρδιά μάλαμα.' Ενας δοτικός άνθρωπος. ' Οπως μου έχει αφηγηθεί η μητέρα μου όταν ήταν χωρισμένοι...

Posted by Τακης Παπαματθαιου on Sunday, July 3, 2022

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε αγροτική έκταση στη Φωκίδα - Σηκώθηκαν τέσσερα αεροσκάφη

Στα δικαστήρια με τον Κούγια και χαμογελαστός ο Θέμης Αδαμαντίδης

Κλείδωσαν τα παιδιά τους για 20 λεπτά στο αυτοκίνητο, στις Σέρρες, για να φάνε σουβλάκια - Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα λόγω ζέστης οι αστυνομικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης