«Μόλις έφυγες, παίξαμε με τον Άρη στο αγώνισμα και με κερδίζει. Με το που το έκανε, άρχισαν να ωρύονται και να φωνάζουν σε έξαλλη κατάσταση και να λένε σαν τρελοί πάμε τετράδα», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα στο Survivor για να συνεχίσει: «Σεβάσου ότι έχει φύγει ένας άνθρωπος τραυματισμένος και θα τον βγάλεις υποψήφιο. Όλο αυτό μου προκάλεσε μια αηδία, ούτε να τους βλέπω. Έκατσα στον πάγκο στην ακρούλα μου και δεν με ένοιαζε καθόλου… Μετά ο Άρης νευρίασε και δεν μιλούσε στην Ασημίνα, επειδή έχασε και της έλεγε το ξέρεις ότι όταν χάνω έχω νεύρα».
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία