Γιώργος Αμούτζας: «Είχα την ευχή και την κατάρα να έχω πατέρα από τον χώρο»

Γιώργος Αμούτζας: «Είχα την ευχή και την κατάρα να έχω πατέρα από τον χώρο»

«Χρειάζεται πολύ αγώνα και προσπάθεια για να σταματήσεις να είσαι ο γιος του Δελλή», δήλωσε ο ηθοποιός - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

amoytzas_sasmos
Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αμούτζας, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μεγάλη προσπάθεια που χρειάστηκε να καταβάλει, όταν μπήκε στον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά «Σασμός», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Αρχικά, ο ίδιος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τον αγώνα που έδωσε για να αποδείξει την αξία του, καθώς ο πατέρας του προέρχεται από τον ίδιο χώρο.

«Μπήκα στο χώρο γρήγορα κι είχα πολλά να αποδείξω. Είχα ένα δύσκολο αγώνα. Έχω την ευχή και την κατάρα να έχω έναν πατέρα, που σχετίζεται με το χώρο. Έχει να σου προσφέρει, να σε στηρίξει, να σε βοηθήσει. Ο πατέρας μου είναι ο Σταύρος Δελλής κι έχει την ανωτέρα δραματική σχολή, τον Ίασμο. Αυτό είναι μια μεγάλη κατάρα γιατί χρειάζεται πολύ αγώνα και προσπάθεια για να σταματήσεις να είσαι ο γιος του Δελλή», είπε.

«Το ένιωσα στα πρώτα χρόνια. Όλο αυτό το έχω αφήσει πίσω γιατί μιλάει η δουλειά μου κι οι συνεργασίες μου. Αμούτζας είναι το πατρικό, ο πατέρας έχει το καλλιτεχνικό στο χώρο. Εγώ επέλεξα επίτηδες να μην κρατήσω το καλλιτεχνικό. Χρειάστηκε να κάνω μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να αποδείξω ότι δουλεύω για αυτό και για τον κόσμο και για τον εαυτό μου», πρόσθεσε τέλος, ο Γιώργος Αμούτζας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl3kszjzk7qp)




Ειδήσεις σήμερα:

Η σχέση δημοσιογράφου της Bild με τον προπονητή της Μπάγερν Μονάχου την οδήγησε εκτός ρεπορτάζ

Εύλογο κίνητρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών το πρόστιμο των €100 λέει το ΣτΕ 

Στα 15.498 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, 13 θάνατοι και 97 διασωληνωμένοι



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης