Το «Όλα για τη ζωή μας» εξηγεί τη μέθοδο της χρονοδιατροφής

Το «Όλα για τη ζωή μας» εξηγεί τη μέθοδο της χρονοδιατροφής

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο σεφ, Ανδρέας Λαγός - Δείτε το τρέιλερ

ΜΙΧΑΛΗΣ_ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ1244
Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει τρόπους για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου, η εκπομπή παρουσιάζει τα οφέλη της κατανάλωσης συγκεκριμένων τροφών σε συγκεκριμένες ώρες, τη μέθοδο δηλαδή που η επιστήμη της διαιτολογίας ονομάζει χρονοδιατροφή. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει μόνο ένα βιολογικό ρολόι στον οργανισμό, αλλά πολλά, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους και αποτελούν τον κιρκάδιο ρυθμό του οργανισμού μας. Ένα από αυτά αφορά στη διατροφή και όταν είναι καλά ρυθμισμένο μας βοηθά να χάσουμε βάρος αλλά και να ρυθμίσουμε σημαντικούς δείκτες υγείας.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο σεφ Ανδρέας Λαγός, ο οποίος μιλάει για την διατροφή του και όλα όσα κάνει τον τελευταίο καιρό ώστε να καταφέρει να χάσει αρκετά κιλά.

Ακόμα, στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής βλέπουμε ποιες λύσεις υπάρχουν σήμερα για τους κιρσούς και τις ευρυαγγείες, μαθαίνουμε τη διατροφική αξία των καλοκαιρινών φρούτων και βλέπουμε πώς καινοτόμα φάρμακα βοηθούν τους ασθενείς να κερδίζουν ολοένα και περισσότερες μάχες με δύσκολα νοσήματα.

Η αντηλιακή προστασία είναι το κεντρικό θέμα της εκπομπής την Κυριακή 3 Ιουλίου. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ακόμη ανάμεσά μας που είτε δεν χρησιμοποιούν αντιηλιακό, είτε το χρησιμοποιούν με λάθος τρόπο.

Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» οι δερματολόγοι αναφέρονται στα λάθη που κάνουμε όταν χρησιμοποιούμε αντιηλιακά προϊόντα με αποτέλεσμα το δέρμα να μην προστατεύεται επαρκώς.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η make up and hair artist Ανίτα Μπραντ, η οποία μιλάει για όσα κάνει η ίδια για να προστατεύσει το δέρμα της από τον ήλιο αλλά και για την αντιηλιακή προστασία του γιου της.

Παράλληλα, στην ενότητα «Για το παιδί» μαθαίνουμε αν «χωράει» το διάβασμα το καλοκαίρι, στην ενότητα «Πρακτικές συμβουλές» ενημερωνόμαστε για τις πέτρες στους νεφρούς, ένα πρόβλημα που εμφανίζεται συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες, και στην ενότητα «Eco news» βλέπουμε οικολογικούς τρόπους για να διατηρήσουμε δροσερό το σπίτι μας το καλοκαίρι.

Δείτε το τρέιλερ

Όλα για τη Ζωή μας | Σάββατο – Κυριακή 08:50 (trailer)




Ειδήσεις σήμερα:

Η σχέση δημοσιογράφου της Bild με τον προπονητή της Μπάγερν Μονάχου την οδήγησε εκτός ρεπορτάζ

Εύλογο κίνητρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών το πρόστιμο των €100 λέει το ΣτΕ 

Στα 15.498 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, 13 θάνατοι και 97 διασωληνωμένοι








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης