Survivor: O Νίκος Γιάννης… έσπασε το σερί του Άρη και τον «έβγαλε» στον τάκο – Δείτε βίντεο

Survivor: O Νίκος Γιάννης… έσπασε το σερί του Άρη και τον «έβγαλε» στον τάκο – Δείτε βίντεο

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, η αγωνία για Νίκο και Μαίη, το παράπονο της Σταυρούλας και η «μάχη» για την 2η ατομική ασυλία

290131200_1605857229796406_7222338364565353878_n
Οι Άρης Σοϊλέδης και Σταυρούλα Χρυσαειδή συμπλήρωσαν την τετράδα των υποψήφιων προς αποχώρηση από το Survivor, καθώς ισοψήφισαν στην κάλπη όπως συνέβη και την Κυριακή (26/6) με την περίπτωση των Νίκου Γιάννη και Θωμαϊδας Εμμανουηλίδου.

Μάλιστα για τον 32χρόνο ποδοσφαιριστή ήταν μεγάλη έκπληξη όχι μόνο το ότι βρέθηκε στον τάκο, αλλά στο 2ο αγώνισμα ατομικής ασυλίας αποκλείστηκε από τα προημιτελικά και για πρώτη φορά από την ημέρα που έγινε ατομικό το παιχνίδι δεν κατέκτησε τον ασυλία, την οποία αυτή τη φορά πανηγύρισε ο Νίκος Γιάννης. Ο 39χρονος χορογράφος όμως δεν είχε το δικαίωμα να βγει από τον τάκο, αλλά να προστατεύσει έναν συμπαίκτη του επιλέγοντας τον Στάθη Σχίζα και όχι την φίλη του Σταυρούλα.

Το εισιτήριο για την 4αδα του τελικού είναι το ζητούμενο για τους 6 Survivors, με την Μαίη, που μαζί με το Νίκο Γιάννη ήταν οι πρώτοι δυο υποψήφιοι της εβδομάδας, να τονίζει στην παρέα της πως είχε υποψίες πως θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση και παράλληλα να εκφράζει τη δυσαρέσκεια της που ψηφίστηκε για λόγους «δημοτικότητας».

«Χθες στο συμβούλιο, άκουσα τους άλλους τρεις, από την άλλη παρέα, που με ψήφισαν να λένε ότι το έκαναν λόγω δημοτικότητας. Εγώ έχω βγει τρεις φορές στον τάκο, η Ασημίνα τέσσερις, ο άλλος δυο. Δεν είναι κανένα τρελό νούμερο. Δεν ξέρω πού το στηρίζουν αυτό», είπε η 24χρονη πρωταθλήτρια κωπηλασίας.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Νίκος Γιάννης σχολίασε πως: «Κανένας δεν είπε στην Μαίη ότι είναι χαμηλή δημοτικά. Μόνη της το εξέφρασε. Μόνη της θεωρεί ότι είναι λιγότερο δυνατή στο κοινό. Σαν στρατηγική, από την παρέα μου βγήκε η Μαίη, και από την παρέα τους βγήκα εγώ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl13df5ls7f5)
Κλείσιμο


Η τριάδα, Ασημίνα, Μαίη και Άρης, σε συζήτηση που είχαν εξέφρασαν την επιθυμία τους ένας από αυτούς να κερδίσει και τη 2η ασυλία για να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να θέσουν σε εφαρμογή τη στρατηγική τους, καθώς γνωρίζουν πως όποια ομάδα παραμείνει με την πλειοψηφία κάνει κουμάντο και πάει Γαλάτσι.

Από την άλλη η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μετά από την παραμονή της στο παιχνίδι, οι συμπαίκτες της άλλαξαν συμπεριφορά απέναντί της. «Μέχρι πριν από μια εβδομάδα μου λέγανε ότι είμαι αδιάφορη, ότι εντάξει, θα φύγω και ότι ο κόσμος έχει δει ποια είμαι και ότι θα πήγαινα από την πίσω πόρτα στο Γαλάτσι (σ.σ. όπου θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός και ο τελικός). Μόλις έμεινα στο παιχνίδι, αυτά σταμάτησαν να λέγονται και δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο”, είπε η 25χρονη πρωταθλήτρια στίβου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl13dg3dzg6h)


Αρκετά αγχωμένοι ήταν οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση με το Νίκο Γιάννη να βρίσκεται για 2η φορά στον τάκο και τη Μαίη 3η φορά και 2η συνεχόμενη. Οι δυο τους γνωρίζουν πως αυτή η εβδομάδα θα κρίνει τη συμμετοχή τους στον τελικό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl13debce541)



Στον αγώνα για την 2η ασυλία ο πρώτος που αποκλείστηκε εκπλήσσοντας τους πάντες ήταν ο Άρης Σοϊλέδης. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής που δεν είχε χάσει ούτε μια ατομική ασυλία από τότε που έγινε ατομικό το παιχνίδι είδε από τον πάγκο το υπόλοιπο παιχνίδι και ακολούθησε η «κολλητή» του Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl14xqtyfxtt)


Από την τριάδα είχε μείνει η Μαίη να «παλέψει» για να προστατεύσει την ομάδας της και παρότι απέκλεισε τη Σταυρούλα, ήρθε ο Στάθης να την στείλει στον πάγκο και να πάει μαζί με τον Νίκο Γιάννη στον τελικό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl15qtyweyrl)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl15w0eyo2a1)


Ο αγώνας στον τελικό μεταξύ των δυο φίλων ήταν ντέρμπι, με το Νίκο να ανοίγει το σκορ, τον Στάθη να ισοφαρίζει και στη συνέχεια να παίρνει κεφάλι, όμως ο χορογράφος κατάφερε να κάνει δυνατό «come back» και να πάρει την 2η ασυλία πηγαίνοντας στο συμβούλιο με σκοπό να προστατεύσει κάποιον συμπαίκτη του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl15w5d1xsg9)


Οι 6 Survivors μετά τις μάχες που έδωσαν αποφάσισαν να πάρουν τις ανάσες τους πριν πάνε στο συμβούλιο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl16mmun3koh)


Ωστόσο η Σταυρούλα παρέμενε ανήσυχη γιατί πίστευε πως ο Νίκος Γιάννης δεν θα την προστατεύσει και θα επιλέξει τον Στάθη. Η 25χρονη πρωταθλήτρια στίβου ένιωθε προδομένη και την έπιασε το παράπονο. «Είμαστε φίλοι τόσο καιρό και λες ότι θα ραγίσει η καρδιά σου αν φύγω κι αν δεν με προστατεύσεις, θα με αφήσεις να με ψηφίσουν οι άλλοι. Σαν να με ψηφίζεις εσύ. Με πλήγωσε πάρα πολύ όλο αυτό… Ξαφνικά γίνεται αυτό και λέω καλύτερα να είχες αφήσει τον Στάθη να κερδίσει. Πραγματικά διαλύθηκε λίγο η σχέση μας. Δεν είναι ότι θα βγω μόνο στον τάκο αλλά ο κολλητός μου εδώ μέσα δεν θα κάνει τίποτα για αυτό. Έχω μάθει στη ζωή μου να προστατεύω και να μην είμαι παρτάκιας… Υποτίθεται ότι είσαι φίλος μου» , δήλωσε με δάκρια στα μάτια η Σταυρούλα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl16y0d8s0o9)


Οι φόβοι της Σταυρούλας επιβεβαιώθηκαν στο Συμβούλιο με τον Νίκο Γιάννη να προστατεύει τον Στάθη και από την κάλπη να βγαίνουν με ισοψηφία η 25χρονη πρωταθλήτρια στίβου και ο Άρης Σοϊλέδης, συμπληρώνοντας την τετράδα των υποψήφιων μαζί με τους Νίκο και Μαίη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl175j63q7a9)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl17cabglfkp)



Ειδήσεις σήμερα

«Μας σκούντηξε και μας κοίταξε άγρια», λένε οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Πλεύρης για κορωνοϊό: Ίσως ληφθούν ήπια μέτρα το φθινόπωρο - Δεν έχει νόημα τώρα

Φορολοταρία Μαΐου: Οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης