Η δασκάλα Ελένη και η ατάραχη Ζέτα

Για κάποιο λόγο γίναν όλα, λέει το λαϊκό άσμα. Ας προσθέσουμε και το για κάποιο λόγο θα γίνουν

menegaki
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δηλώσεις κάτι. Στην τηλεόραση ειδικά, όπου όλοι μας κάνουμε πλέον κατάχρηση του χρόνου και του χώρου της. Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που δεν είναι όργανα στην ορχήστρα, τα οποία ενίοτε φαλτσάρουν μπροστά στην αγωνία τους να φωνάξουν κάτι ή να δηλώσουν συναισθήματα. Είναι οι μαέστροι. Εν προκειμένω είναι η Ελένη Μενεγάκη. Χρειάστηκαν μόλις δύο εκπομπές για να περάσει το μήνυμα σε γράφοντες πως τα μέλη του πάνελ της παραμένουν στις θέσεις τους και να τους λυτρώσει από την μάστιγα της φημολογίας. Και χρειάστηκαν λίγες παραπάνω για να προσκληθεί και είναι παρών το σινάφι το δικό μας, των δημοσιογράφων που ασχολούνται με το μιντιακό ρεπορτάζ και να τηρηθούν ισορροπίες με την πιάτσα. Απλά, μεθοδικά και αθόρυβα. Διδάσκει.

Υπάρχει ένα πλάσμα το οποίο όχι μόνο ακτινοβολεί από ομορφιά και καλή διάθεση, αλλά και από καλή ψυχολογία. Η Ζέτα Μακρυπούλια. Η οποία κατάφερε να διατηρηθεί στην κορυφή της τηλεθέασης στην μεσημεριανή ζώνη και να κάνει πολύ καλή εμφάνιση με το «Ρουκ Ζουκ special». Η Ζέτα δεν έχει καμία αγωνία για την επόμενη σεζόν. Ηταν και είναι ψύχραιμη. Μακριά από διαρροές και φήμες. Μακριά από κουτσομπολιά και λόγια. Όχι τυχαία συνεχίζει μία πορεία ανοδική σε όμορφα στρωμένο δρόμο.

roukzouk


Μαρίζα Ρίζου, δεν είναι τόσο κομψό να επαναλαμβάνεις σε μία κριτική τέσσερις φορές την επίκληση «ρε συ». Ένα τόσο ευγενές και σπουδαίο καλλιτεχνικά πλάσμα. Με τσαγανό. Δεν ακούγεται ωραία στην τηλεόραση. Με αγάπη.

Κούρασε και κουράστηκε το θέμα με το «Πρωινό». Φτάσαμε στο σημείο πλέον να ακούμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παρακάμπτουμε ακόμη και επίσημες διαψεύσεις, να κουμπώνουμε ακατάλληλα πρόσωπα σε θέσεις που δεν προορίζονται γι' αυτά. Και πολλά άλλα. Κάπως έτσι πλήττεται ένα μεγάλο κανάλι και μία σημαντική παρουσιάστρια. Έρμαια μιας ατέρμονης φημολογίας. Η κατάληξη δεν είναι σαφής. Ας τους αφήσουμε να αποφασίσουν. Κι όταν με το καλό αποφασίσουν, στο τέλος της σεζόν, τότε, ας ξαναρχίσει ο σχολιασμός και οι αναλύσεις εκ βαθέων.

Γιώργο Καρτελιά, αυτό που έζησες ήταν πρωτοφανές. Ηταν άκομψο και δεν δικαιολογείται από καμία ανάγκη δημοσιογράφου να πειθαρχήσει σε οδηγίες αρχισυντάκτη. Όχι, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, όπως την μάθαμε εμείς. Εσύ ήσουν όχι μόνο ευγενής, αλλά και απίστευτα υπομονετικός και κύριος. Εύχομαι όλα να πάνε καλά είτε εντός είτε εκτός Star.

Αληθεύουν άραγε οι φήμες ότι γυρίζεται ωραίο ντοκιμαντέρ που αφορά τις «Αγριες Μέλισσες»; Ισχύει. Και θα είναι γλυκό και τρυφερό. Κάτι σαν σκηνές από τα παρασκήνια. Και θα είναι ένας μικρός φόρος τιμής σε κάτι πολύ μεγάλο και σπουδαίο τηλεοπτικά… Και θα προβληθεί σύντομα.

Finale_Melisses1


Αυτά. Και το κουίζ μας. Ποια ηθοποιός αναλαμβάνει σημαντικό πρότζεκτ στην θέση τηλεπερσόνας που νομίζει ότι τίποτα δεν θα την κουνήσει από την θέση της;



Ειδήσεις σήμερα

«Μας σκούντηξε και μας κοίταξε άγρια», λένε οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Πλεύρης για κορωνοϊό: Ίσως ληφθούν ήπια μέτρα το φθινόπωρο - Δεν έχει νόημα τώρα

Φορολοταρία Μαΐου: Οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης