Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: «Η σχέση μας από το 2007 είναι σε άθλια κατάσταση»

Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: «Η σχέση μας από το 2007 είναι σε άθλια κατάσταση»

«Σκέψεις μπορεί να υπάρχουν για το διαζύγιο» - «Αυτή τη στιγμή μένω μόνος μου, δεν υπάρχει γάμος» - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του επιχειρηματία

Teta-Vasilis
Αρκετά κοντά στο διαζύγιο είναι απ’ ό,τι φαίνεται η Τέτα Καμπουρέλη και ο σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, νωρίτερα σήμερα.

Οι δυο τους μάλιστα, βρίσκονται σε διάσταση, μετά την αποφυλάκιση του επιχειρηματία, ενώ μένουν σε ξεχωριστά σπίτια.


Πιο αναλυτικά, ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στην κάμερα της εκπμοπής «Πρωινό», αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σαν ζευγάρι από το 2007.

«Σκέψεις μπορεί να υπάρχουν για το διαζύγιο, ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Είναι πάρα πολλά που με κάνουν να προχωρήσει σε αυτό, κάποια στιγμή θα μιλήσω, θα ανοίξω το στόμα μου. Η σχέση μας είναι μία χαρά, δεν έχουμε προβλήματα. Με στενοχώρησε ένα δημοσίευμα, ότι δήθεν έκανα εγώ μία κοινή εμφάνιση με την Τέτα σε κάποια εκδήλωση. Δεν αληθεύει. Στην εκδήλωση πήγα γιατί μου είπαν ότι θα μιλήσει ο κ. Πατούλης κι επειδή είχα ξεχάσει τα κλειδιά μου στο αυτοκίνητο. Εκεί βρισκόταν και η Τέτα», είπε ο επιχειρηματίας.

Στην πορεία, ο ίδιος πρόσθεσε ότι«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γάμος, για να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Αυτή τη στιγμή μένω μόνος μου, θέλω να ξεκαθαρίσω τη σκέψη μου. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ μπερδεμένος και πολύ πληγωμένος από όλους και όλα. Πιστεύω ότι το γυαλί έχει ραγίσει. Τα παιδιά και τα εγγόνια μου τα βλέπω δύο με τρεις φορές την εβδομάδα».

Τέλος, κατέληξε λέγοντας ότι: «Η σχέση μου με την κ. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα. Από τη δική μου πλευρά εγώ δεν ήμουν καλά από το 2007 μέχρι κάποια στιγμή. Και μετά επειδή μπήκαν τα εγγόνια στη μέση, τα παιδιά, άφησα τη ζωή μου να κυλήσει. Τώρα έγινε και αυτό και ξαναγυρίσαμε πάλι πίσω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl0tyw1k6o2p)


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθησαν τρεις διακινητές μεταναστών στην Κάρυστο, μετέφεραν έξι αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά

Μέσα σε 10 λεπτά άρπαξαν ένα εκατ. ευρώ, πέταξαν από τον 6ο όροφο το χρηματοκιβώτιο - Πώς έγινε η ληστεία στη Θεσσαλονίκη

«Εφάρμοσα το νόμο για τη μάσκα, δεν ήξερα ότι ο 11χρονος ήταν ασυνόδευτος», υποστηρίζει ο οδηγός του λεωφορείου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης