Τάνια Μπρεάζου: «Είχα αρνητικά σχόλια λόγω των κιλών μου»

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη μάχη της με τα κιλά αλλά και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε λόγω της καταγωγής της - Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Τάνια Μπρεάζου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε λόγω της καταγωγής της, αλλά και για την περίοδο που είχε παραπανίσια κιλάΑκόμα, η ίδια αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε στο «X-Factor».

«Το X- Factor ήταν η αφετηρία μου. Είχα βγει τέταρτη, άλλα σημασία δεν έχει ποιός βγαίνει νικητής. Ήρθα στην Ελλάδα από τη Ρουμανία σε ηλικία 2 ετών. Δεν ήξερα τη γλώσσα και έλεγα στη μαμά μου δεν καταλαβαίνω τι λένε», δήλωσε η Τάνια Μπρεάζου, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη».

«Υπήρχε σχολιασμός, επειδή ήμουν από άλλη χώρα, άλλα η μαμά μου, μού έλεγε να μην δίνω σημασία. Η μαμά μου είναι 45 ετών. Παντρεύεται και χαίρομαι που ξαναφτιάχνει τη ζωή της. Είναι ο άγγελος μου, τη λατρεύω», πρόσθεσε.

Για τον γάμο της μητέρας της, η Τάνια Μπρεάζου δήλωσε πως: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν στην προεφηβεία. Ήταν δύσκολο, άλλα είναι καλύτερο να τους βλέπεις ευτυχισμένους και χώρια. Στέλνουμε με τη μαμά μου διάφορες φωτογραφίες νυφικών. Το ζω μαζί της».

Τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε και για την περίοδο που, όπως είπε η ίδια, «είχε περισσότερα κιλά», και αναφέρθηκε στον τρόπο που κατάφερε να τα χάσει.«Στην εφηβεία ήμουν 75 κιλά και αποφάσισα να κάνω γυμναστική και να προσέξω τη διατροφή μου, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Είχα αρνητικά σχόλια στα social media, άλλα δεν αξίζει να ασχοληθείς, γιατί ο κόσμος έχει πάντα κάτι να πει», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Δείτε το σχετικό βίντεο






Ειδήσεις σήμερα:

Στους δρόμους οι Αμερικανοί για το δικαίωμα στην άμβλωση - Χιλιάδες διαδηλωτές έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο

Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πατέρας

Αρνείται τα πάντα η Ζαχαροπούλου - «Εξοργιστικές οι καταγγελίες σε βάρος μου»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr