Στις «Άγριες Μέλισσες» ο Ακύλας βάζει μπροστά το σχέδιο της απόδρασής του

Στις «Άγριες Μέλισσες» ο Ακύλας βάζει μπροστά το σχέδιο της απόδρασής του

Στο μεταξύ, η οικογένειά του προσπαθεί να βρει πού έχει κρύψει τα λεφτά του - Δείτε όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια

4_
Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν. Ο γάμος του Κωνσταντή επισκιάζεται από την απόδραση του Ακύλα και το χωριό του Διαφανίου βρίσκεται σε αναστάτωση. Δείτε όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Δευτέρα 27 Ιουνίου

Επεισόδιο 137

Η Δρόσω δίνει την πολυπόθητη απάντηση στον Κωνσταντή. Ο Δούκας αντιμετωπίζει την οργή της Πηνελόπης, ενώ η Μυρσίνη βλέπει πως έχασε και την κόρη της. Κι ενώ πλησιάζει η ώρα του γάμου, ο Ακύλας βάζει μπροστά το σχέδιο της απόδρασής του. Ο Πέτρος με τον Ζάχο παρακολουθούν τον Χρήστο και προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδιά του. Θα τα καταφέρουν;

Τρίτη 28 Ιουνίου

Επεισόδιο 138

Το γλέντι για τον γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως γίνεται σε κλίμα χαράς κι ευτυχίας. Ο Ζάχος με τον Πέτρο προσπαθούν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, ενώ η εκατέρωθεν επίθεση καταλήγει σε μακελειό. Όλοι είναι ανάστατοι με την απόδραση, ενώ η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει που έχει κρύψει τα λεφτά του. Ο Δούκας, με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου, πείθει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθειά του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα. Η Μυρσίνη θα ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν του γιου της, Σέργιου, που θα τη σοκάρει.

12_


Τετάρτη 29 Ιουνίου

Επεισόδιο 139

Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τα λεφτά του και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Η Ελένη δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Ο Κυριάκος κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην έκπληκτη Ουρανία. Ο Σταμάτης εξομολογείται τα αισθήματά του για τη Βιολέτα στον Παναγιώτη, ο οποίος παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι όταν δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη.
8___1_


Πέμπτη 30 Ιουνίου

Επεισόδιο 140

Η είδηση της απαγωγής της Αιμιλίας, απ’ τους άντρες του Ακύλα, πέφτει σαν κεραυνός και σύντομα αποκαλύπτονται στην οικογένεια Μεγαρίτη οι προθέσεις του Ακύλα. Η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στη δίκη του Δούκα, ανοίγοντας ξανά την υπόθεση. Η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθαν η Μυρσίνη και ο Δούκας για το παρελθόν του Σέργιου. Ο Δούκας βρίσκεται ξανά ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ η Ζωή κρυφά απ’ όλους παίρνει το ρίσκο ν’ ακολουθήσει τις εντολές του Ακύλα, για να σώσει την Αιμιλία απ’ τα χέρια του…

9_
Κλείσιμο


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία σειράς: Λευτέρης Χαρίτος
Σκηνοθέτες: Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μιχάλης Κωνσταντάτος
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρος Καλκόβαλης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βαγγέλης Κατριτζιδάκης, Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογράφος: Αντώνης Χαλκιάς
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη
Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα
Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Χρήστος Πλαΐνης, Αλίκη Αλεξανδράκη, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Λεκάκης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Γιάννης Νταλιάνης.

ΣΤΟΝ Γ’ ΚΥΚΛΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑMIKA ΚΑΙ ΟΙ:
Αιμίλιος Χειλάκης, Νίκος Κουρής, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Μαρία Καλλιμάνη, Λήδα Ματσάγγου, Κώστας Φιλίππογλου, Χρήστος Μαλάκης, Γιώργος Παπαπαύλου, Χρήστος Φωτίδης, Αννέτα Κορτσαρίδου, Δημήτρης Τσίκλης, Στέλλα Ψαρουδάκη, Προκόπιος Νεράντζης, Βασίλης Μπούτσικος κ.ά.



Ειδήσεις σήμερα:


«Είναι κρίμα να πας κι εσύ στη φυλακή»: Το μήνυμα του Κατερινόπουλου στη Δήμητρα Πισπιρίγκου

Μετά την ήττα της στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της

«Σκότωσα τη μητέρα σου», είπε στον γιο του ο 55χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του στο Κουκάκι



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης