Grease: Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι η έμπνευση πίσω από τον χαρακτήρα της Σάντι

«Δεν το γνώριζα εκείνη την εποχή, αλλά το ανακάλυψα χρόνια μετά. Ήμουν η αυθεντική Σάντι», είπε η Ντόνα Μάιλς στα social media - Δείτε το σχετικό βίντεο

Η πρωταγωνίστρια από το μιούζικαλ «Grease» αποτέλεσε έμπνευση για πολλές γυναίκες της δεκαετίας του 1980. Ωστόσο, ο χαρακτήρας αυτός δεν ήταν προϊόν μυθοπλασίας.

Η Aμερικανίδα ηθοποιός Ντόνα Μάιλς, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή για τους ρόλους της σε αμερικανικές σαπουνόπερες, όπως το «Dallas», αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, ότι είναι η «αυθεντική Σάντι» του «Grease».


Πιο αναλυτικά, η 81χρονη ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να είναι ντυμένη όπως η Σάντι Όλσον, ο χαρακτήρας στη δημοφιλή ταινία του 1978. Φορώντας αρχικά ένα ροζ πουλόβερ και στη συνέχεια ένα δερμάτινο τζάκετ. Στο βίντεο αυτό, η Μάιλς δήλωσε ότι είναι η μούσα του σεναριογράφου Τζιμ Τζέικομπς.

«Το γνωρίζατε ότι πήγαινα στο ίδιο σχολείο με τον Τζιμ Τζέικομπς; Ο Τζιμ Τζέικομπς έγραψε το "Grease" και με χρησιμοποίησε ως το μοντέλο του για την Σάντι», ακούγεται να λέει στο βίντεο, ενώ στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Δεν το γνώριζα εκείνη την εποχή, αλλά το ανακάλυψα χρόνια μετά. Ήμουν η αυθεντική Σάντι».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram



Η ηθοποιός και ο σεναριογράφος ήταν συμμαθητές στο σχολείο στο Σικάγο και ο Τζέικομπς είχε γράψει το σενάριο για το θεατρικό μιούζικαλ που ανέβηκε σε πολλά θέατρα, αλλά μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστές τους Τζον Τραβόλτα και την Ολίβια Νιούτον-Τζον.



Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Τζέικομπς σε δηλώσεις του το 2010, είχε πει πως εμπνεύστηκε για το σενάριο του επιτυχημένου μιούζικαλ, το 1969, όταν άκουγε μουσική με τους φίλους τους. «Καθόμασταν στο σπίτι μου, το 1969 και είπα στον Γουόρεν “δεν θα ήταν ωραία να κάναμε ένα σόου στο Μπρόντγουεϊ με τέτοια μουσική αντί για τα παραδοσιακά που όλοι ξέραμε”», είχε πει, αναφερόμενος στη μουσική που άκουγαν και πιο συγκεκριμένα, τραγούδια των Little Richard, Dion and the Belmonts και Five Satins.



Ειδήσεις σήμερα:

Σαντορίνη: Οδηγός φορτηγού σκοτώθηκε μέσα στο γκαράζ του πλοίου «Διονύσιος Σολωμός»

Ηρώδειο: Ο Alice Cooper που έκλεψε τις εντυπώσεις, η ροκ Bonnie Tyler και οι… Ρουβίτσες

Σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι - Νεκρός 18χρονος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr