Μάρκος Σεφερλής για Mad Awards: «Τα παιδιά μπερδεύτηκαν»
«Τους λένε θα πάμε γήπεδο Tae Kwo Do, άρα για ξύλο μας θέλουν, δεν ήξεραν ότι ειναι βραδιά μουσικών βραβείων», είπε μεταξύ άλλων, ο κωμικός ηθοποιός - Δείτε το βίντεο
Με χιούμορ προσπάθησε να αντιμετωπίσει ο Μάρκος Σεφερλήςτην άβολη στιγμή της χθεσινής βραδιάς των Mad Video Music Awards 2022, όταν δύο τράπερς πιάστηκαν στα χέρια. Ο κωμικός ηθοποιός πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε στη σκηνή των Mad για να απονείμει ένα βραβείο και πήρε θέση για το σκηνικό που προηγήθηκε ανάμεσα στους τράπερς, θέλοντας να «σπάσει τον πάγο».
«Τα παιδιά μπερδεύτηκαν τους λένε θα πάμε γήπεδο Tae Kwo Do, άρα για ξύλο μας θέλουν, δεν ήξεραν ότι είναι βραδιά μουσικών βραβείων», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων, ο κωμικός ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής από τη σκηνή των Mad awards.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.