Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μέχρι τα 18 μου έζησα βασανιστικά χρόνια με τη γιαγιά μου, είχαμε συνέχεια σκοτωμούς στο σπίτι»

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μέχρι τα 18 μου έζησα βασανιστικά χρόνια με τη γιαγιά μου, είχαμε συνέχεια σκοτωμούς στο σπίτι»

Ο ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στον χώρο του κινηματογράφου, αλλά και την παιδική του ηλικία δίπλα στη γιαγιά του

κωνσταντινου
Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου και αναφέρθηκε στη διαδρομή του στον κινηματογράφο έως σήμερα, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και αρχικά, αναφέρθηκε στα στοιχεία αυτά που κάνουν έναν ηθοποιό να ξεχωρίσει.

«Πιστεύω πως ένας καλός ηθοποιός πρέπει να αλλάζει από ταινία σε ταινία. Βέβαια, εμένα αυτό με έφαγε. Γιατί έπρεπε εκείνη την περίοδο να τυποποιηθείς για να έχεις μια ρέντα στον κινηματογράφο για να έρθει ο κόσμος να σε δει. Θα πάει πχ να δει τον Βέγγο που τρέχει κι ο κόσμος το ξέρει, θα πάω να δει τον Χατζηχρήστο που θα κάνει αυτό το "Αμ πως;" και το ξέρει κι αυτό και θα πάει να το δει. Ένας ηθοποιός που κάνει τη μία το "Ξύπνα Βασίλη" και υποδύεται τον φανατικό υπάλληλο και την άλλη πάει και παίζει το "Καλωσήρθε το δολάριο", κλωτσούσε στους θεατές τον καιρό εκείνο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckx8jypsuom1)

Για το λόγο αυτό θεωρεί ότι δεν είχε κάνει τόσες ταινίες όσες θα ήθελε. «Για αυτόν τον λόγο έκανα τις λιγότερες ταινίες που έχει κάνει ποτέ ηθοποιός στον ελληνικό κινηματογράφο, περίπου 15. Τον καιρό εκείνο βέβαια, αυτές οι ταινίες δεν είχαν τόσο μεγάλο σουξέ, για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Έβλεπαν έναν ηθοποιό να παίζει εδώ άλλο ρόλο και εκεί άλλον ρόλο και μέσα στον χαμό που γινόταν με 150 ταινίες τον χρόνο, χανόταν», εξήγησε.

Ωστόσο, οι επιλογές του δεν τον αδίκησαν τελικά, καθώς μπορεί μεν να ήταν λίγες, όμως έκαναν μεγάλη επιτυχία αργότερα στην τηλεόραση.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckx8mylol3m1)

«Στην προκειμένη περίπτωση αυτές οι ταινίες δικαιώθηκαν από τότε που βγήκαν στην τηλεόραση», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τα παιδικά του χρόνια. «Ο πατέρας μου ήταν ηθοποιός του θεάτρου, πολύ κοντός κι η μαμά ψηλή. Καθόταν μπροστά στον καθρέφτη κι έλεγε "όλα μου τα έδωσε ο Θεός, λίγο μπόι δεν μπορούσε να μου δώσει;". Για να τη φτάσει, όταν ήταν πάνω στη σκηνή, έβαζε τακούνια», αναφέρει ο ηθοποιός.

«Η παιδική μου ηλικία μέχρι τα 18 μου δεν είναι ευχάριστη ανάμνηση. Τα πέρασα με τη γιαγιά μου αυτά τα χρόνια. Μάλλον τα είχε χάσει και της έβγαινα σε επιθετικότητα. Έζησα μαζί της κάποια χρόνια που ήταν βασανιστικά, είχαμε συνέχεια σκοτωμούς στο σπίτι. Στα 18-19 έφυγα με τη μάνα μου», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν έσχες: Σήμερα στην δημοσιότητα οι δηλώσεις των πολιτικών


Mad Video Music Awards 2022: Οι καλύτεροι στη σκηνή και το επεισόδιο στα VIP που αμαύρωσε το πάρτι - Δείτε βίντεο


Καιρός: Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας με τον υδράργυρο να φτάνει τους 42°C
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης