Τα Mad Video Music Awards 2022 επέστρεψαν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do με παρουσιαστή για ακόμη μια φορά τον Θέμη Γεωργαντά καθώς και την Κόνι Μεταξά.
Στην πρώτη απονομή της βραδιάς στη σκηνή ανέβηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία κλήθηκε να δώσει το βραβείο για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς. Το βραβείο κέρδισε η Ελένη Φουρέιρακαι ο αδικοχαμένος Mad Clip για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Μπορεί».
Στη σκηνή ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα μαζί με την αδερφή του Mad Clip, Άσπα, για να παραλάβουν το βραβείο.
«Είναι μεγάλη τιμή που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους του αδερφού μου. Με τη σκληρή του δουλειά και την δική σας αγάπη που τον στηρίξατε σε όλη την πορεία του έφτασε ως εδώ… Αυτό το βραβείο είναι για σένα αδερφέ μου, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ» είπε φανερά συγκινημένη, η Άσπα.
Με τη σειρά της, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: «Συγγνώμη που συγκινήθηκα. Δεν ήθελα καθόλου να συμβεί αυτό… Το μεγαλύτερο ευχαριστώ Άσπα μου θέλω να το πω στη μανούλα σου που με έκανε ευτυχισμένη που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Mad Clip. Ένας από τους καλύτερους, τους πιο γλυκούς και ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Θα είσαι πάντα εδώ».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.